Futbol Sporting Lizbon Beşiktaş maçı hangi kanalda ne zaman saat kaçta?

Sporting Lizbon Beşiktaş maçı hangi kanalda ne zaman saat kaçta?

07.12.2015 - 16:18 | Son Güncellenme:

Sporting Lizbon Beşiktaş maçı ile UEFA Avrupa Ligi'nde siyah-beyazlılar lider olarak sahaya çıkıyor. Sporting Lizbon Beşiktaş maçı temsilcimiz için avantajlı gözüksede oldukça kritik bir karşılaşma olacak. Peki Sporting Lizbon Beşiktaş maçı hangi kanalda ne zaman saat kaçta?

Sporting Lizbon Beşiktaş maçı hangi kanalda ne zaman saat kaçta

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi H grubu son maçında Sporting Lizbon ile karşı karşıya geliyor. Grupta lider durumda olan Beşiktaş'ta tek hedef puan ve puanlarla dönerek gruptan çıkmayı garantilemek olacak. Peki Beşiktaş Sporting Lizbon maçı hangi kanalda canlı izlenecek?

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde 9 puanla H grubunda lider olarak bulunuyor. Oynadığı futbolla göz dolduran Şenol Güneş'in takımı, bir üst tur için avantajlı takım olarak görülüyor. Grupta 8 puanla Lokomotiv Moskova, 7 puanla Sporting Lizbon ve 3 puanla Skenderbeu yer alıyor.

UEFA Avrupa Ligi H grubu'nda Sporting Lizbon Beşiktaş mücadelesi sahne alacak. Temsilcimiz Beşiktaş, Portekiz ekibi Sporting Lizbon ile deplasmanda karşılaşacak. Beşiktaş deplasmanda Portekiz temsilcisi Sportig Lizbon'a konuk oluyor. Peki Sporting Lizbon Beşiktaş maçı ne zaman ve saat kaçta canlı izlenecek?

Haberin Devamı

Sporting Lizbon Beşiktaş maçı şifreli mi yayınlanacak?
Sporting Lizbon Beşiktaş maçı 10 Aralık 2015 Perşembe akşamı saat 22:05'ta başayacak. Mücadele TRT 1 kanalından şifresiz olarak izlenecek.

Rakibi Sporting Lizbon karşısında ilk maçta 1-1 berabere kalan Beşiktaş sahaya avantajlı takım olarak sahaya çıkacak. Beraberliğin bile bir üst tura yükselmesine yetecek olan Beşiktaş'ta yenilmesi halinde ise gözler grupta diğer maç olan Skenderbeu Lokomotiv Moskova maçına çevrilecek. UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Beşiktaş, grubun kader maçında Portekiz temsilcisi Sporting Lizbon deplasmanına çıkıyor. H Grubunda 9 puanla lider konumda bulunan Beşiktaş bu maçtan en az 1 puan çıkarması halinde gruptan çıkmayı garantileyecek.

BEŞİKTAŞ'IN YENİLMESİ HALİNDE İHTİMALLER
Kara Kartal'ın grubu oldukça karışık. Yukarıda verilen ihtimallerin dışında, Beşiktaş Sporting Lizbon'a yenilir, Lokomotiv Moskova da galip gelirse, Siyah Beyazlılar Avrupa macerasına veda etmiş olacak. Beşiktaş'ın gruptan çıkamaması için bir ihtimal daha bulunuyor. Sporting Lizbon Beşiktaş'ı 2 farklı yener, Lokomotiv Moskova da Skenderbeu'yla berabere kalırsa, Kartal yine Avrupa'ya veda ediyor.

Yazarlar