Galatasaray Sumudica'dan Andone sözleri: İlk 11'e girmesi zor

Sumudica'dan Andone sözleri: İlk 11'e girmesi zor

07.10.2019 - 16:45 | Son Güncellenme:

Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica, Galatasaray'da çıktığı 3 maçta henüz golle tanışamayan Florin Andone'yle ilgili ülkesi Romanya basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sumudica, Andone'nin Galatasaray'da ilk 11'e girmesinin zor olduğunu belirtti.

Sumudicadan Andone sözleri: İlk 11e girmesi zor

Galatasaray'ın geçtiğimiz yaz Brighton'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Rumen golcü Florin Andone, Sarı Kırmızılılar'da çıktığı 3 resmi karşılaşmada da gol atma başarısı gösterememişti. Son olarak Gençlerbirliği'yle oynanan mücadeleye de ilk 11'de başlamasına rağmen siftah yapamayan 26 yaşındaki santrforla ilgili vatandaşı Marius Sumudica'dan flaş bir yorum geldi.

Haberin Devamı

Ülkesi Romanya'da gazetecilerin sorularını yanıtlayan Gaziantep FK Teknik Direktörü, yıldız ismin durumuyla ilgili bir soruya "Andone'nin ilk 11'de oynaması çok zor. Özellikle Galatasaray'ın 10 puan topladığını ve bizim 1 puan altımızda olduğunu düşünürsek işler onun için daha güçleşecek. Hele ki takımdaki forma rekabeti nedeniyle şans bulması düşük bir ihtimal." ifadelerini kullandı.

"Galatasaray gibi bir takımda kimse sizi beklemez. Bu yüzden sahaya çıktığınızda gol atmak zorundasınız." diyen 48 yaşındaki hoca, sözlerini "Andone, sahaya ruhunu koyan çok iyi bir futbolcu. Ancak o, bir skorer değil." cümleleriyle tamamladı.

Sumudicadan Andone sözleri: İlk 11e girmesi zor

 

G.Saray'ın yeni transferi Lemina'dan Juventus formasıyla harika bir gol