Antalyaspor Süper Kupa’da yüzde 25 kararı

Süper Kupa’da yüzde 25 kararı

04.01.2022 - 14:28 | Son Güncellenme:

Beşiktaş ile Antalyaspor arasında 40 bin kişilik Dünya Kupası Stadyumu Ahmed Bin Ali’de oynanacak Süper Kupa maçına, stadın sadece yüzde 25 kapasitesi oranında seyirci alınacak.

Süper Kupa’da yüzde 25 kararı

Süper Lig şampiyonu Beşiktaş ile Ziraat Türkiye Kupası finalisti Fraport TAV Antalyaspor arasında Doha’da oynanacak Süper Kupa mücadelesiyle ilgili Katar Futbol Federasyonu aldığı kararı duyurdu. Dev mücadeleye Ahmed Bin Ali Stadyumu ev sahipliği yaparken, içeri alınacak maksimum seyirci oranı belli oldu.
Dünya Kupası’na ev sahipliği yapacak stadyumlardan bir tanesi olan 40 bin kişi kapasiteli modern stadın kapasite sınırı açıklandı. Federasyonun açıklamasında; yerel organizasyon komitesinin, sağlık bakanlığı ile birlikte verdiği karara göre, stat kapasitesinin yüzde 25’inin kullanılmasının uygun bulunduğu duyuruldu.

Haberin Devamı

Tedbirler ve önlemler duyuruldu

Stadyuma girecek taraftarlar için de bazı önlemler ve izlenmesi gereken hususların belirlendiği belirtildi. The Ehteraz aplikasyonunun ve buradaki gerekli onayın taraftarlarda bulunması gerektiği, buna sahip olmayan taraftarlarınsa, maçtan 24 saatten öncesinde yapılmış hızlı antijen testini ibraz etmeleri gerektiği ifade edildi. Bilet sahiplerinin stada girişte ateşlerinin ölçüleceği de kaydedilerek maske takılması hatırlatması da yapıldı.

Yazarlar