Futbol Süper Lig transfer haberleri

Süper Lig transfer haberleri

14.01.2013 - 10:46 | Son Güncellenme:

Süper Lig transfer haberleri, futbolda bomba transferler, transferde son gelişmeler

Süper Lig transfer haberleri

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Haberin Devamı

Yok artık Torres

Beşiktaş'ın planı Djibril Cisse ya da Jimmy Briand

Holmen’e yakın markaj!

Yok artık Torres

İngilizler'in ortaya attığı iddia dudak uçuklattı. Nene'yi alamayan Beşiktaş'ın Torres'i kiralamak için çalıştığını ileri sürdü. İspanyol golcü yıllık 9 milyon euro kazanıyor Nene'yi Katar'a kaptıran Beşiktaş'ın Torres'i kadrosuna katmak için harekete geçtiği öne sürüldü. İngilizler'in ortaya attığı bu iddia gerçekçi bulunmadı.

Forvet arayışlarında bir türlü sonuca ulaşamayan Beşiktaş'ta sürpriz bir isim ortaya atıldı. İngiltere'de yayın yapan Daily Express gazetesi, Chelsea'den etkisiz görüntüsüyle tepki çeken Fernando Torres'in Beşiktaş'a kiralık olarak gönderilebileceğini iddia etti. Mavilerde 100 maçta 26 gol atabilen 29 yaşındaki İspanyol forvetin peşinde Atletico Madrid, PSG, Monaco ve Juventus'un da olduğu belirtildi. Torres şu anda Ada'da yıllık 9 milyon euro kazanıyor.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın planı Djibril Cisse ya da Jimmy Briand

Beşiktaş transferde ince eleyip, sık dokuyor. Gökhan Süzen'le sol kanadı sağlama alan Siyah-Beyazlılar, yabancı golcü için son ana kadar beklemeyi planlıyor ‘Feda’ sezonunda kemerleri sıkan Beşiktaş, en faydalı ve en uygun transferi yapmak için büyük çaba sarfediyor. Ligin ilk yarısında üst düzey bir performans sergileyip, ikinci sıraya yerleşen Samet Aybaba’nın öğrencileri, ikinci devre de aynı görüntüyü çizmek amacında... Bu çerçevede kadroyu güçlendirmeyi hedefleyen Siyah-Beyazlılar, sıkıntı yaşadıkları sol kanadı İstanbul Büyükşehir Belediyespor’dan Gökhan Süzen’le sağlama almıştı. Kulübün içerisinde bulunduğu şartları gözönünde bulunduran Siyah-Beyazlı yönetim, golcü transferi için ise sabırlı davranma kararı aldı. “Gerekirse mevcut kadroyla devam ederiz” diyerek, gündemdeki oyunculara göz dağı veren Beşiktaşlı idareciler, fiyatların istenen seviyeye gelmesini amaçlıyor.

Nene’ye ‘hayır’ dediler Senelik 3 milyon Euro isteyen Nene’ye ‘Hayır’ diyen Kara Kartallar, Brezilyalı futbolcunun Katar’a transferine engel olmamıştı. Şu anda ise Beşiktaş’ın transfer listesinde Olympique Lyon’dan Jimmy Briand ile Queens Park Rangers’tan Djibril Cisse bulunuyor...

Cisse takım arıyor

Haberin Devamı

Menacerler aracılığıyla Beşiktaş’a önerilen Djibril Cisse, geçtiğimiz sezon Lazio’dan İngiliz temsilcisine transfer olmuştu. Mark Hughes döneminde takımın değişmez isimlerinden olan Fransız yıldız, vasatı aşamayan performansı nedeniyle kendi taraftarlarının da tepkisini çekmişti. QPR’ın üst üste aldığı yenilgiler sonrasında Hughes gönderilirken, yeni teknik direktör Harry Redknapp, Cisse’yi kulübeye çekti. Forma şansı bulmakta zorlanan Cisse’nin, takımdan ayrılmaya sıcak baktığı ve bonservisini kulübünden alabileceği öğrenildi. ‘Bekle-gör’ taktiği izleyen Beşiktaş Yönetimi ise, Cisse konusunda ısrarcı davranmıyor.

Lyon, Briand'ı gözden çıkardı Kartal’ın gündemindeki bir diğer yıldız da Lyon forması giyen Jimmy Briand... Fransa’da eski günleri mumla arayan ve ciddi bir ekonomik kriz yaşayan Lyon’un, Briand’ı gözden çıkardığı biliniyor. Fransız ekibi, Briand’ı gönderip, bu futbolcunun maliyetinden kurtulmayı planlıyor. Forvet arayışı içerisindeki Siyah-Beyazlılar’ın gündemindeki Briand’ın da Beşiktaş’a gelmeye sıcak bakabileceği biliniyor. Sağ ve sol kanatta da görev yapabilen 27 yaşındaki oyuncunun durumu, önümüzdeki günlerde netlik kazanacak. Siyah-Beyazlılar bu transferi minimum maliyetle bitirmenin peşinde. Bu nedenle Briand’ın satın alma opsiyonuyla birlikte kiralanması gündemde...

Haberin Devamı

Holmen’e yakın markaj!

Beşiktaş, sözleşmesi bu sezon sonunda sona erecek olan İstanbul BŞ’nin İsveçli orta sahası Samuel Holmen’in durumunu dikkatle izliyor

BEŞİKTAŞ belki devre arası için yabancı transferi defterini kapattı ama gelecek sezon için planlar üretiliyor. Bu kapsamda siyah-beyazlıların yakın markaja aldığı isimlerden biri İstanbul BŞ’nin İsveçli orta sahası Samuel Holmen...

İSTANBUL BŞ yönetimi, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 28 yaşındaki futbolcuyla yeni bir kontrat imzalamak istedi. Ama Holmen, “Benimle değil, menajerimle görüşün” diyerek bu teklife sıcak bakmadığını gösterdi. Buna karşın tecrübeli oyuncunun menajeri ile temasa geçmekte zorlanan İstanbul BŞ yöneticilerinin Holmen’e “Başka bir kulüpte böyle davransan, seni oynatmazlar” dediği iddia edildi.

Haberin Devamı

TEKNİK direktör Samet Aybaba’nın çok beğendiği Holmen, sezon sonunda serbest kalınca Beşiktaş’ın devreye girmesi bekleniyor.

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Fenerbahçe'ye Fransız stoper!

Belhanda: "Evet, geliyorum"

Son gözde Mevlüt

F.Bahçe iddiası

Fenerbahçe'ye Fransız stoper!

Sarı-lacivertli ekip Belhanda'nın takım arkadaşı Mapou Yanga-Mbiwa ile ilgileniyor. Montpellier'in geçen sezon kazandığı şampiyonlukta Belhanda'nın hücumda gösterdiği katkıyı Mbiwa savunmada gösterdi.

Fransız savunma oyuncusu için Belhanda transferinde nabız yoklandığı tahmin ediliyor. 23 yaşındaki başarılı oyuncu 2007 yılından beri Montpellier forması giyerken Fransa A Milli Takım formasını 2012 yılında sırtına geçirdi ve 3 maça çıktı.

Belhanda: "Evet, geliyorum"

Kanaltürk'te yayınlanan "Top Bizde" programında Fas Milli Takımı'nda bulunan Belhanda ile telefonda yapılan telefon görüşmesi yer aldı.

Faslı oyuncunun, sakatlığıyla ilgili sorulan soruya yanıt vermediği, kendisine yöneltilen "Fenerbahçe'ye geliyor musun" sorusuna ise "Evet" cevabını verdiği iddia edildi.

Younes Belhanda, "Transferinde son durum ne?" şeklindeki soruya ise "Yeter bu kadar" yanıtını verdi.

Sinan Engin: "Belhanda transferi bitti" Beyaz Tv'de yayınlanan Beyaz Futbol programında Sinan Engin, Fenerbahçe taraftarını sevindirecek haberi verdi.

Engin, "Bugün Montpellier'den birisiyle görüştüm Fenerbahçe'den çok önemli 1-2 kişi Fransa'ya gitmiş ve bu transferi bitirmiş. Belhanda Fenerbahçe'ye hayırlı olsun" dedi.

Son gözde Mevlüt

Forvet çalışmalarını da sürdüren ve Mert Nobre'yi isteyen Kanarya, Mevlüt Erdinç'i de markajına aldı. Mevlüt de Rennes'ten ayrılmaya sıcak bakıyor İleri ucunu da mutlaka takviye etmek isteyen Fenerbahçe, yerli adaylar üzerinde duruyor. İlk aday Mert Nobre. Tecrübeli golcü için bu hafta içinde Mersin İdman Yurdu kulübüne resmi teklif ileteceği belirtilen sarı-lacivertli yönetim, Mevlüt Erdinç'i de yakın takibe aldı.

GERİ SAYIM BAŞLADI

PSG'den sonra Rennes'te de istediğini bulamayan "Türk Tankı" lakaplı milli oyuncunun takımından ayrılmak istemesi avantajını kullanmak isteyen yönetimin, "satış opsiyonlu kiralama" teklifi yaptığı fakat Rennes'in kiralama opsiyonunu masada tutmadığı bildirildi.

F.Bahçe iddiası

Fransız L'equipe'in iddiasına göre F.Bahçe, Lille'in 29 yaşındaki savunma oyuncusu Franck Beria'yi transfer listesine aldı.

F.Bahçe transferde sessizliğini korurken, Fransa cephesinden bir iddia daha geldi.

Ülkenin önde gelen haber portallarından L’equipe’e göre, sarı-lacivertlilerin Lille’in savunma oyuncusu Franck Beria ile ilgilendiğini duyurdu.

Teknik direktör Aykut Kocaman’ın Yobo’nun Afrika Kupasına gitmesinden sonra bu bölgede arayış içinde olduğu ve 29 yaşındaki defans oyuncusunun transferine yeşil ışık yaktığı sızan haberler arasında.

Lille’in en istikrarlı oyuncularından biri olan Franck Beria’nın bonservis bedelinin 6 milyon euro olduğu öğrenildi.

Galatasaray transfer haberleri futbol

SNEİJDER’E TACİZ VAR!

Sneijder: 'Türkiye'nin Hagi'si olmak istiyorum'

Sergen G.Saray'a nasıl imza attı?

Rodriguez iddiası

Terim'in prensi ayrılıyor

Tek hedef Ömer

SNEİJDER’E TACİZ VAR!

Wesley Sneijder transferinde her gün yeni bir gelişme yaşanırken, Galatasaray ile Inter kulüpleri arasında geçen hafta imzalanan protokolün detaylarına Milliyet ulaştı.

Başkan Ünal Aysal ile Inter Başkanı Massimo Moratti’nin imza attıkları anlaşmaya göre taraflar bonservis için 7.5 milyon euroya anlaştı. Prokolün bitiş tarihi ise 18 Ocak olarak belirlendi. Sözleşmede bu süre içinde Sneijder’in başka bir kulübe satılması halinde, “Galatasaray’a tazminat ödenir” maddesi bulunmuyor.

Bu durum Inter’in lehine gibi gözükse de, Moratti’nin, “Oyuncuya gelen bir teklif yok. Rahat olabilirsiniz” sözünün yeterli bulunduğu bildirildi. Moratti’nin önceki gece yaptığı, “Sneijder ya Galatasaray’a gider ya da Inter’de kalır” açıklaması ise Galatasaraylı yöneticileri tatmin etti.

Inter Başkanı’nın bu açıklaması, Sneijder transferinde ibrenin sarı-kırmızılılardan yana olduğu gerçeğini gözler önüne serdi. Diğer taraftan Sneijder’le, Liverpool arasında temas olduğu iddiaları ise kesin bir dille yalanlandı. İngiliz ekibinin 15 gün önce bir girişiminin olduğu ancak defterin hemen kapandığı ifade edildi.

Yönetim araştırdı Galatasaray Yönetimi’ne dün gelen bilgiler ise keyifleri kaçırdı.

Sarı-kırmızılı kulübün teklifini prensipte kabul eden ancak kesin kararını bildirmek için önce cuma sonra da dün akşamı işaret eden Hollandalı yıldızdan ses çıkmaması moralleri bozdu. Araştırma yapan sarı-kırmızılılar ilginç bilgilere ulaştı.

Sneijder’in ev telefonunun Türkler tarafından birçok kez arandığı, bazı kişilerin, “İstanbul’a ve Galatasaray’a sakın gitme” dediği, bazı kişilerin ise “Galatasaray’a mutlaka gitmelisin” şeklinde duygularını aktardığı belirtildi. Ünlü futbolcunun evinin aranmasından dolayı tedirginlik yaşadığı vurgulandı. Bu gelişmeler olurken Sneijder sorularına maruz kalmak istemeyen Başkan Ünal Aysal’ın telefonunu birkaç gündür sekreterine yönlendirmesi ise dikkat çekti.

Sneijder: 'Türkiye'nin Hagi'si olmak istiyorum'

Galatasaray'da Fatih Terim ile arasına kara kedi girdiği iddia edilen Abdürrahim Albayrak BEYAZ TV'de yayınlanan BEYAZ FUTBOL Programı'na konuştu ve gündeme dair çarpıcı açıklamalar yaptı.

BENİM KİMSEYLE KAVGAM OLMAZ!

'Benim kimse ile kavgam olmaz. Hele Fatih hocam ile asla olmaz. Onunla dostluğumuz pazara kadar değil mezara kadardır. O gün idmana geldiğimde başkanımız ile yarım saate yakın telefonla konuştum. Neden bir araya gelmedi diye yorum yaptılar. Şerefim üzerine söylüyorum bir sorun yok. Biz hocam geldiğinden bu yana gece 3'lere kadar oturuyoruz. Hatta hocama gazeteciler bunu sorduklarında sert tepki verdi.'Size idmanı açıyorum olay oluyor' dedi. Bizim aramızda en küçük sorun yok. Olması da mümkün değil'

HOCA NEDEN SNEİJDER'İ İSTEMESİN?

Biz hoca ile İtalya'ya bile gittiğimizde ona sevgi gösteriyorlar. Daha havaalanında hocayla fotoğraf çektirmeye çalışıyorlar. Biz işimizi yapıyoruz. Hoca neden istemesin Sneijder'i böyle bir şey olur mu? Hocanın Ronaldinho'yu istemediğini nereden biliyorsunuz. Ben böyle şeyleri söyleyen kişileri yönetici olarak görmem.

BUGÜN BİLE 3-4 KEZ KONUŞTUK!

Sneijder ile başkanımız görüştü. Olumlu gidiyor. Kulüple anlaşma sağlandı. Futbolcudan cevap bekliyoruz. Bunlar kolay işler değil. Bu konularda sabırlı olmak gerek. Türkiye'ye gelip Hagi olmak istiyorum dedi kendisi hatta. Bugün bile 3-4 defa konuşuldu. Galatasaray'ın parasını iyi idare etmek için çalışıyoruz.

SERDAR AZİZ İÇİN BURSA İLE GÖRÜŞTÜM!

Bursaspor ile Serdar Aziz için ben konuştum. Satmak istemediklerini söylediler. Biz de saygı duyduk. Fatih hocamız ile sayın başkanımız arasında bir sorun olması düşünülemez. Bu mümkün değil.

SCHALKE'Yİ ELERSEK 3.9 MİLYON EURO ALACAĞIZ

Galatasaraylı yönetici Şampiyonlar Ligi'nde Schalke engelini geçtikleri takdirde UEFA'dan 3.9 milyon euro daha alacaklarını da sözlerine ekledi.

Sergen G.Saray'a nasıl imza attı?

Sergen Yalçın, Kanaltürk'de yayınlanan TopBizde rogramında Galatasaray'a nasıl imza attığını açıkladı.

"28 yaşında Beşiktaş'a geri döneceğim, bana boş mukavele uzattılar imzala dediler. Niye imzalayayım 28 yaşındayım dedim. Bana 28 yaşında boş mukavele uzatıyorsun. Nereye gideceksin dediler. Akşam haberleri seyredin dedim; çıktım kulüpten gittim, Galatasaray'a imza attım"

Rodriguez iddiası

İsviçre'de Le Matin gazetesi, Wolfsburg'ta forma giyen İsviçreli milli sol kanat oyuncusu Ricardo Rodriguez ile G.Saray'ın transfer görüşmesi yaptığını yazdı

'G.SARAY'I TERCİH EDERİM'

Sarı-kırmızılılar Sneijder transferine yoğunlaşırken, diğer yandan da başka mevkiler için arayışlarını sürdürüyor. İsviçre'nin Le Matin gazetesi, Wolfsburg'ta oynayan sol kanat oyuncusu Ricardo Rodriguez'in Galatasaray'a transfer olacağını yazdı. Gazete, İsviçreli milli yıldız Rodriguez'in takım arkadaşı kaleci Benaglio'ya "Dinamo Kiev'e transfer olmaktansa Türk takımı Galatasaray'da forma giymeyi tercih ederim" dediğini sütunlarına taşıdı.

CARDOZO DA İLGİ ALANINDA

Cim Bom'un listesinde yer alan isimlerden birinin de Oscar Cardozo olduğu ifade edildi. Portekiz'in Corrieo Da Manha gazetesi, "Paraguaylı forvete sezon başı sadece F.Bahçe değil, G.Saray'da teklif yaptı" diye yazdı. Gazete, yıldızın gelecek sezon bitecek sözleşmesini yenilemek isteyen Benfica'nın Paraguaylı golcüye senelik 1.2 milyon euro net ücret önerdiğini ancak Cardozo'nun aklının, Türkiye'den gelen teklifler nedeniyle karıştığını bildirdi. (Habertürk)


Terim'in prensi ayrılıyor

Galatasaray alt yapısında yetişen Mertan Caner Öztürk Avusturya'nın Sturm Graz takımıyla anlaştı. Geçen sezon Benfica ile oynanan hazırlık maçında biranda dikkatleri üzerine toplayan ve G.saray ile resmi sözleşme imzalayan genç oyuncu sarı-kırmızılı takımın gelecekteki en büyük yetenekleri arasında gösteriliyordu.

Avusturya kulübü yetkilileri Mertan için dün Florya Metin Oktay tesislerine geldi. sarı-kırmızılı kulübün yetkilileri ile masaya oturan yöneticiler 20 yaşındaki oyuncu konusunda anlaşmaya vardı. Genç oyuncu sezon sonuna kadar Avusturya kulübü'nde forma giyecek.

Teknik direktör Fatih Terim ve alt yapı sorumlusu Müfit Erkasap'ında transfere onay verdi. Genç yıldız adayının transferi önümüzdeki günlerde açıklanacak Terim'in prensi ayrılıyor Galatasaray alt yapısında yetişen Mertan Caner Öztürk Avusturya'nın Sturm Graz takımıyla anlaştı. Galatasaray alt yapısında yetişen Mertan Caner Öztürk Avusturya'nın Sturm Graz takımıyla anlaştı. Geçen sezon Benfica ile oynanan hazırlık maçında biranda dikkatleri üzerine toplayan ve G.saray ile resmi sözleşme imzalayan genç oyuncu sarı-kırmızılı takımın gelecekteki en büyük yetenekleri arasında gösteriliyordu.

Avusturya kulübü yetkilileri Mertan için dün Florya Metin Oktay tesislerine geldi. sarı-kırmızılı kulübün yetkilileri ile masaya oturan yöneticiler 20 yaşındaki oyuncu konusunda anlaşmaya vardı. Genç oyuncu sezon sonuna kadar Avusturya kulübü'nde forma giyecek.

Teknik direktör Fatih Terim ve alt yapı sorumlusu Müfit Erkasap'ında transfere onay verdi. Genç yıldız adayının transferi önümüzdeki günlerde açıklanacak

Tek hedef Ömer

Ujfalusi’nin yeniden sakatlanması nedeniyle Fatih Terim, savunmaya milli takımın yıldızını işaret etti.

G.SARAY bu sezon ne çektiyse Tomas Ujfalusi’nin sakatlığından çekti. Geçen sezonu tam performansla ve sıkıntısız geçiren Çek yıldızla birlikte sarı-kırmızılılar adeta kalesini rakipler için aşılması zor bir duvar haline getirdi. Ancak sezon başında yaşadığı talihsiz sakatlık sonrasında G.Saray zor günler geçirdi. Semih ve Dany’nin elinden geleni yapmasına karşın geçen yıl ki uyum bir türlü sağlanamadı. Ve son olarak Ujfalusi’nin daha tam olarak iyileşmeden yeniden sakatlanması teknik direktör Fatih Terim’i kelimenin tam manasıyla yıktı.

G.SARAY’IN GELECEĞİ

Çek yıldızın sakatlığının 4 ile 6 hafta arasında uzayacak olması nedeniyle İmparator yönetimden yeniden düğmeye basılmasını istedi. Cris’in geçici bir çözüm bile olamaması nedeniyle gözler gelecekte de sarı-kırmızılı formayı başarıyla giyebilecek bir isme çevrildi. Bu da milli takımda Semih Kaya’nın partneri olan Leverkusen’li Ömer Toprak’tan başkası değil… Şampiyonlar Ligi’nde oynayacak olmanın da etkisiyle G.Saray’a sıcak bakan Ömer için yönetim daha önce olduğu gibi yeniden harekete geçti. Leverkusen’i Ömer’i satmaya ikna etmeye çalışan sarı-kırmızılılar, Terim’in “Ömer, Semih’le birlikte bu takımın geleceği olur. Mutlaka alalım’’ sözüyle birlikte hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacak.