Futbol Süper Lig transfer haberleri futbol

Süper Lig transfer haberleri futbol

08.08.2013 - 10:13 | Son Güncellenme:

Süper Lig transfer haberleri, futbolda bomba transferler, transferde son gelişmeler

Süper Lig transfer haberleri futbol

Süper Lig transfer haberleri futbol

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Haberin Devamı

Galatasaray transfer haberleri

Arda'ya dudak uçuklatan rakam!

Riera Villarreal'e

Burak'a Napoli kancası

Terim istemedi Frei iptal oldu

Riera Villarreal'e

Arda'ya dudak uçuklatan rakam!

Arda, Ünal Aysal ve Fatih Terim’in “Hadi artık GS’ye gel” baskısına karşılık verdi, “G.Saray kültüründe davetten kaçmak olmaz” dedi. Yıldız ile milli maç haftasında masaya oturulup iş bitecek.

G.Saray, Arda Turan bombasını patlattı patlatıyor. Emirates Cup sonrasında transferler için sinyal veren Fatih Terim, Başkan Ünal Aysal ile yaptığı zirvenin ardından Arda Turan konusunda anlaşma sağladı. Aylardır devam eden Arda temaslarında hem Aysal hem de Terim mutlu son için önemli adımlar attı. İngiltere’de yaptığı açıklamada, “Başımızın üstünde dans etsek Arda’nın gelmesi zor” diyen Başkan Ünal Aysal, Fatih Terim’in de devreye girmesiyle transferi bitirmek için harekete geçti.

Haberin Devamı

TERİM'İN DAVETiNDEN KAÇILMAZ Kİ

Arda Turan’ı Ünal Aysal’dan sonra Fatih Terim de ararken ikilinin “Gel artık, G.Saray’ın sana ihtiyacı var” sözleri etkili oldu. “G.Saray kültüründe davetten kaçmak olmaz” diyen Arda Turan da transfer için umut verdi. “Gelirim” mesajıyla birlikte Başkan Ünal Aysal imzayı attırmak için 3 aylık macerada sona yaklaştı.

ASLAN'DAN ALACAĞI PARA DA BELLİ

Aysal, Arda Turan’a 4 yıllık sözleşme teklif ederken, 3.5 milyon euro garanti para önerdi. Maç başılarla birlikte 4 milyonu bulacak olan sözleşmeye göre Arda, 4 sezonda garanti 14 milyon euro alacak. Arda Turan kendisine uygulanan “çilek tarifesi” nedeniyle mutlu olurken takımda da kaptanlık görevini de üstlenecek.

DIEGO SIMEONE ENGELİ AŞILIYOR

İşin Atletico Madrid boyutunda ise çözüm aşamasına gelindi. En büyük engel olarak görülen Atletico Madrid teknik direktörü Simeone’yi Arda ikna edecek. Arda Turan, Simeone ile görüşüp “Türkiye’ye gitmek istiyorum, bana izin verin. ‘Kalın’ derseniz burada mutsuz olurum, faydam olmaz” diyerek Arjantinli teknik adamla vedalaşacak. Böylece Arda Turan, işin çözüm tarafında da yer alacak.

AYSAL BAŞKAN GIL’İ İKNA EDECEK

Peki Atletico nasıl ikna olacak? Bu konuda arkadaşı Gil ile görüşecek olan Ünal Aysal, 8 milyon euro, Riera ve Elmander kozunu masaya yatıracak. Golcü arayan Atletico’ya Elmander’in yanısıra Riera’yı önerecek olan Aysal, 15 milyon euro nakit paraya kadar da çıkacak. Yani Atletico Madrid de bir şekilde ikna edilecek.

Haberin Devamı

MİLLİ MAÇTA ÖZEL GÖRÜŞME OLACAK

Tüm bu gelişmeler ne zaman olacak? Arda Turan ne zaman G.Saraylı olur? Her gün yüzlerce telefon alan ve Fatih Terim ile Ünal Aysal’dan sıkı pres yiyen Arda Turan, 14 Ağustos’taki Gana maçı için İstanbul’a gelecek. Milli Takım kampından önce ve sonra G.Saray, Arda Turan ile son kez görüşüp bu işi bitirecek. Arda Turan böylece, 17 Ağustos’ta başlayacak lig öncesinde sürpriz şekilde G.Saray formasını giyecek, yeniden Aslan olacak.

Riera Villarreal'e

Arsenal maçında oynadığı futbolla beğeni toplayan Albert Riera, Villareal ile anılıyor. İspanyol kulübün, Galatasaray'da sıkça gönderilecek isimler arasında geçen tecrübeli oyuncu ile görüştüğü ve nabız yokladığı bildirildi. Bu transferde Riera'nın 3 milyon euro'luk yüksek yıllık ücretinin sorun olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

Burak'a Napoli kancası

Lazio'nun kapısından dönen golcü, İtalya'da yine gündemde... Napoli'nin ısrarlı olduğu belirtiliyor

Higuain'in yanına kaliteli bir isim arayan Napoli, Osvaldo ile Burak Yılmaz için yeniden girişimlere başladı. İngiltere'deki Emirates Cup'ta ilgilendikleri Martinez için Porto'dan olumsuz cevap alan Napoli'nin elinde iki koz kaldı. Benitez'in istediği iki isimden biri Roma forması giyen Osvaldo, diğeri de Burak Yılmaz. İtalyan medyasında manşetlere taşınan haberde teknik direktör Benitez'in Burak Yılmaz'ı da unutmadığının altı çizilirke**1 , transferin son ayı yaşanırken, gelişmeler olabileceği de belirtildi.

Culio, Deportivo La Coruna yolunda

Galatasaray'la sözleşmesini fesheden Arjantinli orta saha oyuncusu Juan Emmanuel Culio, İspanya 2. Futbol Ligi takımlarından Deportivo La Coruna'ya transfer oluyor.

İspanyol kulübünden yapılan açıklamada, Julio Fernandez Maestre başkanlığında yapılan yönetim kurulu toplantısında, Galatasaray'la yollarını ayıran Juan Emmanuel Culio ile Polonyalı orta saha oyuncusu Cezary Wilk'nin transferi için resmi temaslara başlama kararı alındığı bildirildi. Coruna'da yapılacak sağlık kontrolünün ardından her iki oyuncunun da transferlerinin gerçekleşeceği kaydedildi. Öte yandan, açıklamada, Juan Carlos Valeron'un talebi üzerine oyuncuyla sözleşmenin karşılıklı feshedildiği vurgulandı.

Haberin Devamı

Terim istemedi Frei iptal oldu

Türkiye Futbol Federasyonu’nun bu sezon itibarıyla uygulamaya koyduğu 6+0+4 yabancı oyuncu kuralı nedeniyle kadrodaki yerli alternatiflerini artırmak isteyen G.Saray’da son birkaç gündür İngiltere Premier Lig takımlarından Fulham’ın Avusturya doğumlu Türk orta sahası Kerim Frei’ın ismi yeniden öne çıkmaya başlamıştı.

Daha önce de Fulham ile temas kuran sarı-kırmızılar, İngilizler’in istediği bonservis ücreti nedeniyle geri adım atmıştı.
Yeniden yapılan görüşmelerin ardından ise Kerim Frei’a, Fatih Terim’den veto geldi.

‘11 İÇİN DÜŞÜNMÜYORUM’

FULHAM’IN 5.5 milyon Euro gibi yüsek bir bonservis ücreti istemesi üzerine “Ben bu oyuncuyu sürekli ilk 11’de oynatmak için değil, rotasyon için düşünüyordum. Bu kadar yüksek bir bonsvervis ödemenin hiç anlamı yok. Paramızı boşa harcamayalım” dedi ve 19 yaşındaki oyuncunun transferi böylece gündemden kalktı.

Fenerbahçe transfer haberleri

Cardozo özür diledi

Krasic'den flaş açıklamalar

Yobo'dan flaş iddia!

Cardozo özür diledi

Fenerbahçe’nin Emenike’yi almasıyla büyük hayal kırıklığı yaşayan Oscar Cardozo, takımına tekrar geri döndü.

Sezonun son maçında hocası Jorge Jesus’un üstüne yürüyerek itekleyen Cardozo’nun bu hareketi büyük tepki çekmiş ve kadro dışı kalmıştı. Bugüne kadar Lizbon’da tek başına çalışmalarını sürdüren ve Fenerbahçe’den haber bekleyen Paraguaylı oyuncu sarı-lacivertli kulüpten istediği yanıtı alamayınca hocasından ve kulübünden özür dileyerek takımla çalışmalara başladı. Benficalı futbolcu kulüp televizyonuna yaptığı açıklamada yaşananlardan dolayı üzgün olduğunu belirtti ve geleceği ile ilgili son kararı başkanının vereceğini söyledi.

Krasic'den flaş açıklamalar

Fenerbahçe'nin Sırp futbolcusu Milos Krasic, sarı lacivertli takımdan ayrılmak için şu an aldığı paranın yarısına bile razı olduğunu açıkladı.
Fenerbahçe'ye geldiği günden bu yana beklentileri karşılayamayan Sırp futbolcu Milos Krasic, ülkesinde çarpıcı açıklamalarda bulundu ve çok çalışmasına rağmen sarı lacivertli kulübün kendisini 'görmediğini' iddia ederek aldığı paranın yarısına bile başka bir takımda oynayabileceğini ifade etti.

İki sezon önce Juventus'tan 7.5 milyon euroya transfer edilen Krasic verdiği kısa röportajda kendisi ile ilgilenen takımlardan Genoa ve Spartak Moskova'nın tekliflerini de doğruladı.

"GÖRMEZDEN GELİNİYORUM"
28 yaşındaki oyuncu açıklamasında kulübünün kendisi ile ilgili hiç bir girişimde bulunmadığını belirterek, "Burada elimden geleni yapıyorum. Biraz görmezden geliniyorum. Herhangi bir yönetici ile ilgili de geleceğim hakkında konuşmadım. Transfer dönemi bitene kadar gidip gitmeyeceğimi de bilemiyorum." ifadelerini kullandı.

SPARTAK MOSKAVA'YA GİDER Mİ?
Özellikle Emenike transferi sırasında adı Spartak Moskova ile takas iddialarına karışan Sırp oyuncu gelişmelerden haberdar olduğunu belirterek, "CSKA'da 6 yılım geçti. Spartak ile CSKA arasında önemli bir rekabet var. Benim Spartak'a gitmem için iyi düşünmem lazım" dedi.

Röportajda bu cevabının 'Spartak'a gitmem' şeklinde yorumlanıp yorumlanmayacağı ile ilgili soruya ise 'Evet' cevabını vererek Moskova ekibine tüm kapıları kapamış oldu.

"ALDIĞIM PARANIN YARISINA BİLE..."
Fenerbahçe'de şanssız zamanlar geçirdiğini ancak bu zaman dilimi içerisinde de iki yılının boşa gittiğini söyleyen Krasic, sarı lacivertli kulüple artık devam etmesinin bu şartlar altında zor olduğunu belirtti.

Krasic açıklamalarının en çarpıcı bölümünde ise şu ifadeleri kullandı: "Her türlü şeyi konuşmaya hazırım. Başka bir takımda oynamak için İstanbul'daki şartların yarısına bile başka bir takımda oynayabilirim."

Son olarak İtalyan ekibi Genoa'nın kendisiyle ilgilenmesini doğrulayarak, "Geçmişte böyle bir şey benim de kulağıma gelmişti. Ancak sonradan bir ses çıkmadı" şeklinde konuştu.

Yobo'dan flaş iddia!

Fenerbahçe'nin Nijeryalı savunmacısı Joseph Yobo, Cardiff City iddialarına cevap verirken, sarı-lacivertlilerin Devler Ligi'ne katılamaması durumunda yabancıların çoğunun takımdan ayrılabileceğini belirtti."

Fenerbahçe'de Emmanuel Emenike transferi sonrasında artan yabancı sayısı nedeniyle gönderilebileceği ifade edilen isimlerden Joseph Yobo'nun İngiltere Premier Lig'in yeni takımlarından Cardiff City'ye transfer olabileceği iddia edildi.


Konu ile ilgili bir röportaj veren Nijeryalı savunmacı, "Geleceğim ile ilgili birçok spekülasyon var ve devam ediyor. Gerçekte ise ne olduğunu bilmiyorum. Etrafımda dolaşan haberlerden haberim yok." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin CAS'ta süren dava sonunda Şampiyonlar ligi'ne katılamama ihtimalini de değerlendiren 32 yaşındaki futbolcu, "Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde yer alacağı kesin olarak açıklanmadığı sürece spekülasyonlar devam edecek. Eğer Devler Ligi'ne alınmazsak birçok yabancı oyuncu ayrılmak zorunda kalacak" diye konuştu.

Sarı-lacivertlilerin Şampiyonlar Ligi'nde devam edip edemeyeceğini belli edecek karar CAS tarafından 28 Ağustos tarihinde açıklanacak.

Beşiktaş transfer haberleri

Holebas sürprizi

Büttner için oyalama taktiği!

Almeida ile köşe kapmaca!

‘Bu paraya Cardozo bile alınır’

Holebas sürprizi

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş yönetimi, bu sezon takıma 10'uncu yeni ismi katmaya hazırlanıyor. Siyah-beyazlıların Olympiakos'un Alman asıllı Yunan sol beki Jose Holebas için girişimlere başladığı belirtildi. Yunanistan'da yayın yapan Gavros gazetesinin haberine göre Beşiktaş, Olympiakos'a ilk olarak Holebas'ı kiralamak için teklifte bulundu ancak Yunan ekibi bu öneriyi reddetti ve bonservis bedeli olarak 2 milyon euro istedi. Hırvat teknik direktör Slaven Bilic'ten onay alan Beşiktaşlı yöneticilerinin de Jose Holebas'ın transferi için Olympiakos yönetimi ile görüşmelere başladığı ve önümüzdeki hafta içerisinde bu transferi sonuçlandıracağı bildirildi.

104 MAÇTA 8 GOL ATTI, 17 ASİST YAPTI
2010 yılında 1860 Münih'ten transfer edilen Jose Holebas, Olympiakos formasıyla üç sezon boyunca çıktığı 104 maçta 8 gol atarken, 17 de asist yaptı. Holebas'ı kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalan Olympiakos; Malaga'nın 30 yaşındaki Portekizli sol kanat oyuncusu Eliseu'yu almak için girişimlere başladı bile. Bu arada Yunan Sport 24, Olympiakos'un da istediği Malaga'nın sol bekte de oynayabilen kanat oyuncusu Eliseu'ya Beşiktaş kulübünün de talip olduğunu yazdı. Gazete, Beşiktaş'ın Eliseu'yu kiralamak için siyah-beyazlıların eski teknik direktörü Bernd Schuster'den
yardım istediği iddia etti.

Büttner için oyalama taktiği!

Siyah-beyazlılar, transfer listesindeki isimlerden biri olan Alexander Büttner için oyalama taktiği uyguluyor. Ahmet Çebi'nin bizzat üstlendiği 24 yaşındaki oyuncunun transferi belirsizliğini koruyor.

Almeida ile köşe kapmaca!

Golcü futbolcunun 5 milyon Euro'yu geçen maliyetinden kurtulmak isteyen Kartal'ın Mendes'le görüşme girişimleri sonuçsuz kaldı. Portekizli menajer telefona bile çıkmıyor.

Almeida'yı başka kulübe satarak ya da sözleşmesini uzatarak sezon sonunda Mendes'in yönettiği fona 2.8 milyon Euro ödemekten kurtulmak isteyen Beşiktaş'ın şu ana kadar yaptığı tüm girişimler sonuçsuz kaldı. Bunun nedeni ise sezon sonunda hem Almeida'nın bedavaya tüm pazarlama hakkına sahip olmayı, hem de Beşiktaş'tan gelecek olan 2.8 milyon Euro'yu düşünen Mendes'in yöneticilerle köşe kapmaca oynaması. Siyah-beyazlıların görüşme taleplerini yanıtsız bırakan Mendes'in telefonlara bile çıkmadığı öğrenildi. Sezon sonu futbolcuya ödenecek rakamla birlikte kasasından 5 milyon Euro'nun üzerinde para çıkacak Beşiktaş yönetimi ise bir an önce Mendes'le temasa geçmenin yollarını arıyor.

‘Bu paraya Cardozo bile alınır’

Transfer döneminde hemen hemen bütün mevkilere futbolcu alan Beşiktaş Yönetimi’nde, forvet hattı yetersiz görülüyo

Özellikle Fenerbahçe’nin Emenike’yi de kadrosuna katmasının ardından, Beşiktaş’ın forvet hattında çok güç kaybettiği yönünde fikir birliğine varan siyah-beyazlılar, bayram sonrası bu görüşlerini Başkan Fikret Orman’a iletecek.

Golcü isteyen yöneticilerin, ilk yönetim toplantısında masaya yumruğunu vuracakları belirtildi. Hugo Almeida’nın isteksiz oluşuna daha fazla katlanamayacaklarını da bu toplantıda gündeme getirecek olan siyah - beyazlı idareciler, “Ronaldinho’ya verilecek parayla Fenerbahçe’nin alamadığı Cardozo alınır. Sponsorluk görüşmeleri yapan yöneticiler, bunu Cardozo kalitesinde bir golcü transferinde kullansınlar takıma daha büyük iyilik yapmış olurlar” diyerek transfer politikasını eleştirdiler.