Futbol Süper Lig transfer haberleri futbol

Süper Lig transfer haberleri futbol

31.08.2013 - 11:06 | Son Güncellenme:

Süper Lig transfer haberleri, futbolda bomba transferler, transferde son gelişmeler

Süper Lig transfer haberleri futbol

Süper Lig transfer haberleri futbol

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Galatasaray transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Haberin Devamı

Salih Uçan'dan şok talep!

Krasic Bastia'ya kiralandı!

Salih Uçan'dan şok talep!

Ersun Yanal'ın takımın başına geçmesi ile formayı unutan Salih Uçan'ın menajeri ve babasının, Yanal ile görüştüğü belirtildi. İkilinin, Salih'e birçok takımdan teklif geldiğini belirterek, 'Oynatmayacaksanız kiralayın' talebinde bulunduğu ifade edildi.

Krasic Bastia'ya kiralandı!

Ve Fenerbahçe muradına erdi. Yabancı kontenjanı sebebiyle sarı-lacivertli ekibin kadrosunda yer bulamayan Sırp yıldız Fransa'nın Bastia takımına kiralandı.

Fenerbahçeli futbolcu Milos Krasic, Fransa 1. Lig ekiplerinden Bastia'ya kiralandı. Sırp oyuncu, Fransız Kulübü ile 1 yıllığına kiralık anlaşmaya vardı.

İngiliz ekiplerinden Sunderland'in de kadrosuna katmak istediği Krasic'in, çalışma izni konusunda sıkıntı yaşadığı için Ada'ya transferinin gerçekleşmediği öğrenildi. Geçen sezon başı Fenerbahçe'ye transfer olan ancak performansıyla hayal kırıklığı yaratan Sırp oyuncu Krasic'in yarın Fransa'ya gitmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

Bu gelişmenin ardından Fenerbahçe'nin İsveçli oyuncu Holmen'in lisansını çıkaracağı ve yarınki Sivasspor karşılaşmasına yetişebileceği ifade edildi.

RESMİ AÇIKLAMA DA GELDİ

Öte yandan sarı-lacivertli kulüp, transferle ilgili resmi siteden kısa bir açıklama yaptı.

Açıklamada, "Futbolcularımızdan Milos Krasic, Fransa Lig 1 takımlarından Bastia'ya, Mayıs 2014'e kadar kiralanmıştır. Kendisine Fransa Lig 1'de başarılar dileriz. Fenerbahçe Futbol A.Ş" ifadelerine yer verildi.

Aziz Yıldırım: İsteyen gidebilir

Futbolcularla buluşan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, "Kulüpte takımın maliyetini karşılayacak para yok. İsteyen gidebilir" dedi.

F.Bahçe'nin Avrupa kupalarından 2 yıl men edilmesinin ardından küçülmeye gidilmesi gündeme gelirken başkan Aziz Yıldırım, bunu oyunculara resmen tebliğ etti. Samandıra'da futbolcularla bir araya gelen Yıldırım, kulübün ekonomik olarak zor durumda bulunduğunu, özellikle Avrupa'dan men cezasının ardından borsada da sıkıntı yaşandığını ve önümüzdeki günlerin zorlu geçeceğini anlattı. Yıldırım futbolculara açık bir dille, "Şu anda kulüpte bu takımın maliyetini karşılayacak para yok. İsteyen gidebilir. Gitmek isteyene de gerekli kolaylığı sağlarız" diye konuştu. Bazı isimlerin menajerlerine talimat verdiği bildirildi.

Haberin Devamı


Öte yandan dün akşam saatlerinde bir açıklama yapan Aziz Yıldırım, şike davası sürecinde beklenen Yargıtay kararları hakkında kendi ağzından medyaya yansıtılan haberleri yalanladı. Yıldırım, "Gerek F.Bahçe Başkanı, gerekse Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı Aziz Yıldırım olarak, adaletin hakkaniyete uygun bir şekilde tecelli edeceğine dair düşünce ve inancım tamdır" dedi.

Galatasaray tranfer haberleri futbol

Kerim Frei'ya kiralık formülü

Erkan Zengin için pazarlık

Serdar Aziz Aslan'a çok yakın!

Bruma gün sayıyor

Kerim Frei'ya kiralık formülü

Galatasaray'ın Fulham'da forma giyen 19 yaşındaki kanat oyuncusu Kerim Frei transferi hakkında ilginç bir iddia ortaya atıldı. İngiliz basını, sarı-kırmızılıların geçtiğimiz aylarda ısrarla istediği genç orta saha oyunucusunu bu kez Fulham'ın, 1 yıllığına Galatasaray'a kiralamak istediğini yazdı. Haberde daha önce Kerim'i transfer etmek isteyen ve yüksek bonservis bedeli nedeniyle geri adım atan Galatasaray'ın genç futbolcuyu kiralamaya sıcak bakabileceği dile getirildi.

Haberin Devamı

Erkan Zengin için pazarlık!

Galatasaray yönetimi, Eskişehirspor'la yapılan karşılaşma sonrası Kırmızı-Siyahlı takımın yöneticileriyle masaya oturarak Erkan Zengin için pazarlık yaptı. Galatasaray yönetiminin Erkan Zengin için Eskişehirspor'a Erman Kılıç ve bir miktar nakit para teklifinde bulunduğu öğrenildi. Eskişehirspor'lu yetkililerin ise teklifi düşünmek için süre istedikleri belirtildi.

Serdar Aziz Aslan'a çok yakın!

Sarı-kırmızılı ekip Bursaspor'un başarılı savunma oyuncusu Serdar Aziz'i bitirmeye çok yakın...

Sarı-Kırmızılı yönetim, savunmaya alternatif olarak düşünülen Bursasporlu Serdar Aziz’in transferinde büyük mesafe aldı. Son yapılan görüşmelerde iki tarafın anlaşma aşamasına geldiği, bu transferin birkaç gün içinde noktalanabileceği öğrenildi. Daum’un da, sakatlığının ardından Yeşil- Beyazlı takımda forma şansı bulamayan 23 yaşındaki futbolcunun satışına izin verdiği öğrenildi. Fatih Terim’in eski göz ağrısı olan Serdar Aziz’in de G.Saray’a gelmek istediği, oyuncuyla prensipte el sıkışıldığı ifade edildi.

Haberin Devamı

Bruma gün sayıyor

Sporting ile anlaşan Galatasaray, pazartesi günü transferi tamamlayacak ve UEFA’ya gönderilecek listede oyuncunun yer almasını sağlayacak. Başkan Ünal Aysal, anlaşma sağlandığını, işin resmiyet kazanacağını belirtti.

Galatasaray transferdeki en büyük hedefi olan Bruma’nın işini bitirdi, imza için pazartesi gününü bekliyor. Sporting Lizbon’un 19 yaşındaki genç yeteneği için aylardır ciddi şekilde çalışan ve önceki gün Portekiz ekibini 10 milyon euroya ikna eden Cim-Bom, işi çok küçük detaylara bıraktı. Başkan Ünal Aysal, Bruma’nın işini pazartesi gününe kadar bitirmek istediklerini söyledi. Aysal, hem oyuncu hem de kulübü ile rakamlar üzerinde uzlaştıklarını belirtti.

İki yıl içinde ödenmek üzere Sporting Lizbon’a 10 milyon euro verecek olan sarı-kırmızılılar, 5 yıllık anlaşma karşılığında da Bruma’ya her sezon garanti para olarak 1.3 milyon euro verecek.

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Büttner bitti

Pektemek’e 5 milyon euro

Almeida’ya Ruslar’dan 2.5 milyonluk teklif

Büttner bitti

Hollanda medyası, ManU ile Beşiktaş'ın yıldız oyuncu konusunda el sıkıştığını ileri sürdü

Beşiktaş'ın, uzun süredir temasta olduğu Alexander Büttner konusunda Manchester United ile anlaştığı iddia edildi. Hollanda'nın Voetbal İnternational dergisi, İngiliz ekibinde şans bulmakta zorlanan yıldız oyuncunun transferi konusunda son aşamaya gelindiğini ileri sürdü. Hollandalı futbolcunun menajerine dayandırılan haberde, "Büttner ile anlaşan Beşiktaş, ManU ile de el sıkışmak üzere. Büttner, siyah-beyazlı formaya yakın" ifadesi kullanıldı. Ancak, 24 yaşındaki sol bek ile anlaşılmasına rağmen Avrupa Ligi'ne gidilmeyeceği için Türkiye'ye gelişi yatabilir. Keza başkan Fikret Orman daha önce bu yönde bir açıklamada bulunmuştu.

Pektemek’e 5 milyon euro

Galatasaray eğer Burak Yılmaz’ı satarsa B planı hazır: Mustafa Pektemek...

Sarı-kırmızılılar Lazio ve Fiorentina’dan gelen teklifler sonrasında Burak Yılmaz’ın gitmesi ihtimaline karşı önlemini almış ve projesini hazırlamıştı. G.Saray eğer ‘Kral’a iyi bir teklif gelir ve transfer olursa yerine siyah-beyazlıların milli santrforu Mustafa Pektemek’i getirmek için kolları sıvayacak. Hatta sarı-kırmızılı yönetimin bu transfer için ayırdığı bütçe de 5 milyon Euro...

2011-12’de 4.5 milyon Euro’ya G.Birliği’nden Beşiktaş’a gelen Mustafa ilk sezonunda 44 maçta 9 gol atarken geçtiğimiz yıl ise sakatlıkla boğustu. 25 yaşındaki bu nedenle sadece 9 maçta oynayabildi ve 2 kez ağları sarsabildi.

Almeida’ya Ruslar’dan 2.5 milyonluk teklif

Almeida'ya Rusya’dan talip çıktı. Bir Rus ekibi golcü için 2.5 milyon Euro’luk bir bonservis bedelini gözden çıkarırken, siyah-beyazlılar ise 3.5 milyon Euro’da diretiryor.

BU transferin gerçekleşmesi durumunda hem Almeida’ya ödenecek yıllık 2.5 milyon Euro’dan kurtulacak olan Beşiktaş hem de bonservis parasını veren fona 2 milyon Euro ve faizini ödemiş olacak. Ancak G.Saray’ın da Mustafa’yla ilgilendiğini hesaba katarsak, elde sadece Eneramo kalacak.