Dünyadan Futbol Suriye, Umman maçı Tahran'da!

Suriye, Umman maçı Tahran'da!

18.11.2013 - 13:19 | Son Güncellenme:

Avustralya'nın ev sahipliğinde 2015'te yapılacak Asya Konfederasyon Kupası grup elemeleri beşinci tur maçları yarın oynanacak. Dörderli beş gruptan oluşan şampiyonada dokuz karşılaşama yapılacak.

Suriye, Umman maçı Tahranda

Tek bir maçın oynanacağı A Grubu'nda Suriye, ülkede devam eden iç savaş nedeniyle rakibi Umman ile İran'ın başkenti Tahran'da karşılaşacak. Umman bu grupta bir maç eksiğiyle 7 puanla lider durumda.

Haberin Devamı

İran'ın 10 puanla lider olduğu B Grubu'ndaki ilk maçta ise Kuveyt kendi sahasında Tayland'la karşılaşacak. Bu gruptaki ikinci mücadelede İran, Lübnan deplasmanına gidecek. C Grubu'nun ilk maçında lider Suudi Arabistan, Çin deplasmanına giderken, bu gruptaki ikinci karşılaşmada Endonezya Irak'ı konuk edecek. Bu grupta dörtte dört yapan S.Arabistan'ın 12 puanı bulunuyor.

Bahreyn'in 10 puanla lider olduğu D Grubu'ndaki ilk maçta ise Malezya, Katar'ı konuk edecek. Gruptaki ikinci karşılaşmada lider Bahreyn kendi sahasında Yemen'i ağırlayacak. Şampiyonanın E Grubu'nda ise Özbekistan deplasmanda Hong Kong ile karşılaşacak. Bu gruptaki ikinci karşılaşmada lider Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) kendi sahasında henüz puanı bulunmayan Vietnam'la kozları paylaşacak.

Haberin Devamı

Yarınki program şöyle:

A Grubu:
Suriye-Umman:

B Grubu:
Kuveyt-Tayland:
Lübnan-İran:

C Grubu:
Çin-Suudi Arabistan:
Endonezya-Irak:

D Grubu:
Malezya-Katar:
Bahreyn-Yemen:

E Grubu:
Hong Kong-Özbekistan:
BAE-Vietnam: