Tenis Svitolina, Wozniacki'yi; Pliskova, Kvitova'yı devirdi

Svitolina, Wozniacki'yi; Pliskova, Kvitova'yı devirdi

25.10.2018 - 18:43 | Son Güncellenme:

Kadın Tenisçiler Birliği (WTA) tarafından düzenlenen WTA Finalleri'nin Beyaz Grup maçlarında Elina Svitolina, Caroline Wozniacki'yi, Karolina Pliskova da Petra Kvitova'yı yenerek yarı finale kaldı.

Svitolina, Wozniackiyi; Pliskova, Kvitovayı devirdi

Beyaz Grup karşılaşmalarının oynandığı turnuvanın beşinci gününde, 2 numaralı seribaşı Danimarkalı Caroline Wozniacki ile 6 numaralı seribaşı Ukraynalı Elina Svitolina korta çıktı.

Haberin Devamı

İki saat 35 dakika süren mücadelede Svitolina, son şampiyon Wozniacki'yi 5-7, 7-5 ve 6-3'lük setlerle 2-1 yenerek üçte üç yaptı ve lider olarak yarı finale yükseldi.

Çek tenisçilerin karşılaştığı Beyaz Grup'taki diğer maçta, 4 numaralı seribaşı Petra Kvitova ile 7 numaralı seribaşı Karolina Pliskova mücadele etti.

Pliskova, bir saat 22 dakika süren karşılaşmada Kvitova'yı 6-3 ve 6-4'lük setlerle 2-0 yendi. Üç maç sonunda iki galibiyet alan Pliskova, grup ikincisi olarak adını yarı finale yazdırdı.

Turnuvada yarın Kırmızı Grup'ta Naomi Osaka-Kiki Bertens ve Angelique Kerber-Sloane Stephens maçları oynanacak.

Gruplarda ilk 2 sırayı alanlar, çapraz eşleşmeyle yarı finalde karşılaşacak. Turnuva, 28 Ekim Pazar günü yapılacak final maçıyla sona erecek.

Yazarlar