Galatasaray "Taffarel kariyer uzatır"

"Taffarel kariyer uzatır"

16.07.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray’da Muslera’nın ardında şans bekleyen Cenk Gönen, gelecek sezonu şampiyonluk ve kupayla kapamayı umut ettiklerini söyledi.

Taffarel kariyer uzatır

Galatasaray’da Muslera’nın ardında şans bekleyen Cenk Gönen, gelecek sezonu şampiyonluk ve kupayla kapamayı umut ettiklerini söyledi.

Haberin Devamı

Galatasaray TV ile yaptığı röportaja geçen sezonla ilgili yorumla başlayan Cenk, “Avrupa cezası sonrası kupa olmazsa olmazımızdı. Ezeli rakibimize karşı galibiyet alıp sezonu iyi bir şekilde bitirdik. Benim açımdan da kupa almak iyi oldu. Çünkü Galatasaray’daki ilk sezonumda kupayla bitirmek istiyordum” dedi.

Kaleci antrenörü Claudio Taffarel’in kariyerine önemli katkı yaptığını belirten tecrübeli çalıştırıcı, “İyi bir öğretici. Çok değiştiğimi ve kariyerimin uzayacağını düşünüyorum” diye konuştu.

Cenk Gönen, Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink için de, “Hocamızın takımla iletişimi gerçekten çok iyi. Pozitif ve pasa dayalı bir futbolu benimsiyor. Sisteme çok önem veriyor. Umarım çalışmalarımızın semeresini sezon sonunda kupada ve ligde şampiyonlukla alırız” yorumunu yaptı.

Haberin Devamı

Koray Günter’e özel program

Thun ile yapılan özel maçta sağ diz yan bağları kopan Koray Günter’e rehabilitasyon programı verildiği bildirildi. Sarı-kırmızılı futbolcunun, ameliyat öncesi bu program dahilinde çalışacağı belirtildi. Dizi ameliyata hazır hale getirilecek olan genç futbolcunun önümüzdeki günlerde bıçak altına yatacağı vurgulandı.

Muslera geliyor

Galatasaray’ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera, İsviçre’deki kampa bugün katılacak. 2016 Copa America’da Uruguay Milli Takımı ile mücadele ettiği için izinli olan Muslera’nın bugün kampa dahil olacağı bildirildi.

Yazarlar