Skorer Taraftar Caner'e kızgın

Taraftar Caner'e kızgın

26.02.2010 - 10:00 | Son Güncellenme:

.

Taraftar Canere kızgın

İtalyan hakem Gianluca Rocchi ve yardımcılarının, maçın 78. dakikasında Atletico Madrid’li Perea’nın, ceza sahasında eliyle yaptığı açık penaltıyı çalmamasına öfkelenen Caner, 79’da rakibine arkadan yaptığı faul nedeniyle sarı kart gördü.
Yıldız oyuncu, 81’de rakibine yine arkadan sert bir müdahalede bulununca İtalyan hakem Rocchi tarafından ikinci sarıdan, kırmızıyla oyun dışına gönderildi. Sarı kırmızılı taraftarlar Caner'in sinirlerine hakim olamaması nedeniyle genç futbolcuya ateş püskürüyor.

Haberin Devamı

İşte yapılan yorumlar

- Caner şunu bilmeni isterim! sen o iki sarı kartı son derece acemice görmeseydin, Galatasaray bu turu geçecekti! bunu bize hissettirmiştin. oysa çok dramatik ve ucuz bir biçimde oyundan çıktın ve yine çok dramatik bir biçimde elendik. yine de bize bu duyguları yaşattığın için sağol caner; sağolun çocuklar!"

- Sarı kartı olan bir oyuncu böyle davranamaz senin yüzünden 10 kişi kaldık Elano'nun çıkmaması lazımdı. Ayhan hiç bişey katmadı.

- Yuh artık
BEN SÖYLEYECEK LAF BULAMIYORUM CANERE... ADAMA ARKADAN 1 DAKİKA İÇİNDE 2 KEZ DALIYOSUN VE KIRMIZI KART GÖRÜYOSUN VE TAKIMIN SENİN YÜZÜNDEN YENİLİYOR BU ADAMI BİR DAHA TAKIMDA GÖRMEK İSTEMİYORUM BU HATALARI İLK KEZ YAPMIYOR SÜREKLİ YAPIYOR AYRICA DEFANSIMIZ SERVETLE HİÇ GÜVEN VERMİYOR SERVETİNDE GİTMESİ LAZIM AYRICA KALECİ FRANKO DA CABASI. .

Haberin Devamı

- Yaktın takımı. bu kafayla sen zor adam olursun. Toparla kendini.

- Acemilik. Bunun adı tecrübesizliktir. Penaltı pozisyonun etkisinden kurtulamayıp sinirine yenik düştü, hem kendine hem Galatasaray'a hemde Türkiye ye yazık etti!!

- Profesyonel değilsen Galatasaray'da oynama kardeşim. 2'dakikalık sinir ile tüm takımı riske atmaya hakkın yok. Sanki kırmızı kart yedin de penaltıyı verdiler.

- Sen gs futbolcusu olamazsın amatör futbolcu bile sen de iyidir ve disiplinlidir. zaten kiralıktın defol git

- Hakem + caner = avrupaya veda

- Rakip ceza sahasındasın, pozisyon yok, takımın için risk yok. son on dakika. zurnanın zırt dediği yer ve senin yaptığının adını sen koy Caner.

- Kendisini Hagi ile kıyaslayanları Allah'a havale ediyorum. Hemen bu sabah gönderilmesini umduğum futbolcu. bu kaçıncı saçma sapan hareketi belli değil.

- Gördüğü kırmızı kartla Galatasaraylılık ruhunu ortaya koyduğu iddia edilen futbolcu. vay be galatasaraylılık ruhu buysa o zaman tüm oyuncularımız kırmızı kart görsün de bu ruhu görelim.
galatasaraylılık ruhu sadece koşmayla, mücadele etme ile alakalı değildir. aynı zamanda aklını da kullanırsan o zaman galasaraylılık ruhuna sahip olursun. o ruhun içinde avrupa'da her takımla kora kor mücadele etmek vardır acemice kırmızı kart görmek yoktur. yenilirsin yenersin ama acemice hata yapmazsın. bu ruhun maalesef Caner'de dünkü maç ile olmadığı ispatlanmıştır.

Haberin Devamı

- Galatasaray'ın Uefa Kupası'nı kazandığı final maçında Hagi kırmızı kart görmüştü. Ola ki Arsenal Hagi'nin atıldığı dakikadan sonra gol bulup kupayı alsaydı Hagi'yi de mi asacaktı bu kitle?