Futbol "Taraftarı ve stadımızı özledik"

"Taraftarı ve stadımızı özledik"

21.08.2012 - 17:34 | Son Güncellenme:

Beşiktaşlı futbolcu Veli Kavlak, Galatasaray ile 26 Ağustos Pazar günü yapılacak derbi maçta oynamak istediğini söyledi.

Taraftarı ve stadımızı özledik

Ligin ilk haftasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile yapılan maçta sakatlanan Veli, BJK TV’ye yaptığı ve kulübün internet sitesinde de yer alan açıklamasında, maçın 15. dakikasında yaşanan ikili mücadelede faul kazandığını belirterek, ”Ancak üst adaleme kötü bir darbe aldım. Ayağa kalktığım zaman en fazla 5-6 dakika daha iyi oynayacağımı hissederek hocama beni oyundan almasını söyledim” dedi.

Teknik direktör Samet Aybaba’nın kendisine güvenmesiyle ilgili soruyu yanıtlayan siyah-beyazlı futbolcu, ”Biz bir takımız ve herkes oynamayı hak ediyor. Bütün arkadaşlarım idmanda ellerinden geleni yapıyor. Ben de elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım ama maalesef sakatlandıktan sonra takımı yalnız bıraktım. Umarım Galatasaray maçında oynayabilirim. Biz yeni bir takımız. Daha yeni birbirimize kaynaşmaya çalışıyoruz. Taraftarlarımıza çok ihtiyacımız var. İyi günde, kötü günde çok ama çok ihtiyacımız var” diye konuştu.

Galatasaray ile oynanacak derbi maçı değerlendiren Veli Kavlak, ”Taraftarlarımızı ve kendi stadımızın atmosferini özledik. Galatasaray’ı yenmek için sahaya çıkacağız. Umarım 3 puanı alırız” ifadelerini kullandı.

”Beşiktaş, Olcay ile güzel günler yaşayacak”

Yeni transfer Olcay Şahan’ı öven Veli Kavlak, bu oyuncunun takıma büyük katkı yapacağını dile getirdi.

Olcay ile aynı mentaliteye sahip olduklarını anlatan Beşiktaşlı futbolcu, şunları söyledi: ”Olcay’ın gelmesiyle çok mutlu oldum. O mevkide oynayan oyuncu tipine ihtiyacımız vardı. Bize yardımcı olacağını düşünüyorum. Çok kaliteli, savaşan, çok koşan bir oyuncu. Beşiktaş onunla güzel günler yaşayacaktır diye düşünüyorum. Takımdaki Hasan Türk, Oğuzhan Özyakup çok kaliteli ve potansiyelli oyuncular. Umarım Beşiktaş onlardan çok verim alabilecek. Beşiktaş büyük bir kulüptür. Umarım bizlere yardımcı olacaklar.” Türkiye’nin Avusturya ile yaptığı özel maçta attığı golün hatırlatılması üzerine de Veli, ”Golü attığımda ilk önce inanamadım. Zaten çok gol atan bir oyuncu değilim. Tam Türkiye’ye denk geldi. Ülkeme karşı gol attım. Ama tabi sevindim. İyi bir maç oldu, kimse sakatlanmadı. Ama Türkiye’nin çok kaliteli bir takım olduğunu düşünüyorum. Türkiye çok kaliteli oyunculara sahip. Onlara başarılar diliyorum. Umarım grubu geçip dünya kupasına katılırlar” diyerek sözlerini tamamladı.