Dünyadan Futbol Teofilo yine ortalığı karıştırdı

Teofilo yine ortalığı karıştırdı

22.11.2016 - 11:17 | Son Güncellenme:

Arjantin ekiplerinden Rosario'da forma giyen Teofilo Gutierrez, Boca Juniors'la oynanan maçta attığı golden sonra rakip tribünler önünde River Plate forması işareti yapınca saha bir anda karıştı.

Teofilo yine ortalığı karıştırdı

Sezon başında Sporting Lizbon'dan Rosario'ya kiralanan Trabzonspor'un eski golcüsü Teofilo Gutierrez yine sahada içindeki hareketiyle gündeme geldi.

Haberin Devamı

River Plate'nin ezeli rakibi boca Juniors'la oynanan maçta gol atan Kolombiyalı golcü, Boca tribünleri önünde River Plate'in forma işaretini yapınca rakip takım oyuncularının büyük tepkisiyle karşılaştı.

Gutierrez'in bu hareketinden sonra başta Carlos Tevez olmak üzere Boca Juniors'lı oyuncular hakeme yoğun itirazlarda bulunurken, bir kısım futbolcu da Kolombiyalı forvetin üzerinde yürüdü ve saha bir anda karıştı.

İşte Teofilo'nun golden sonraki hareketi;

Uzun süren tartışmaların ardından maçın hakemi Boca Juniors'tan bir oyuncuyla beraber Teofilo Gutierrez'i kırmız kartla oyundan attı.

Haberin Devamı

Trabzonspor'un eski golcüsü daha önce de Sporting Lizbon'da forma giyerken Beşiktaş'a gol atmış ve bunu hakemin belindeki spreyi alarak kutlamıştı. (Yeni Şafak)

Yazarlar