Kayserispor Teselli ikramiyesi!

Teselli ikramiyesi!

16.02.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Trabzonspor, iki takımın birer penaltı kaçırdığı maçta Kayserispor'u yenmeyi başardı, Hami Mandıralı yönetiminde ilk kez kazandı: 2-1

Teselli ikramiyesi

MAÇIN ÖYKÜSÜ - CELAL UMUT EREN

Haberin Devamı

Bordo-mavililer oyuna iyi başladı ancak misafir ekip Biseswar ile penaltıyı atamadı. Önce Marko Marin ardından Sefa Yılmaz bir anda farkı ikiye taşıdı. İkinci yarının başında bu kez ev sahibi Muhammet’le penaltıdan yararlanamadı. Zeki’nin frikiği skoru noktalayınca Trabzon 3 hafta sonra galibiyete ulaştı.

Spor Toto Süper Lig’in 21. hafta kapanış maçında Trabzonspor evinde Kayserispor’u 2-1 yendi, ligde 3 maç sonra galip geldi.

Trabzonspor ile ilk galibiyetini arayan Hami Mandıralı, orta alanda Okay’ın yokluğunda savunma yükünü Aytaç’a yükledi. Hücuma yatkın kadro seçen Mandıralı, 4-2-3-1’i bozmadı. 10. dakikadaki kornerde Aykut Demir’in çizgiden çıkan kafa vuruşu ile maç hızlı başladı. Marin ve Erkan’ın hareketlendirdiği bordo-mavililer 22’de Bosingwa’nın Deniz’i düşürmesi nedeniyle penaltı şoku yaşadı. Ancak Onur Kıvrak her zamanki gibi hem takımını hem de penaltıyı kurtardı.

Haberin Devamı

35’te de maçın en çalışkanı Marin, Muhammet ile başlayan atağı özverisiyle bitirdi: 1-0. Sezonun en iyi futbolunu oynayan Trabzonspor, 40’ta Erkan’ın enfes pasında savunma arkasına kaçan Sefa ile 2-0 yaptı.

İlk yarıdaki hızını kesmeyen bordo-mavili ekip, 47’de kazandığı penaltıyı Muhammet Demir’le değerlendiremedi. Onur Kıvrak önce 67’de arka arkaya 2 kurtarış yaptı, sonra 74’te Biseswar’ın sert şutunda yıldızlaştı. 77’de de William’ın şutunda kalesindeki duvarın yıkılmasına izin vermeyen Onur, kaptanlık örneği sergiledi. Ancak 79’da Zeki’nin frikiğinde baraja çarpan topta Onur mecburen teslim oldu: 2-1.

Teselli ikramiyesi

Yazarlar