Konyaspor Torku Konya'da Mesut Bakkal imzayı attı!

Torku Konya'da Mesut Bakkal imzayı attı!

16.12.2013 - 16:40 | Son Güncellenme:

Torku Konyaspor’un yeni teknik direktörü Mesut Bakkal, 1,5 yıllık sözleşmeyi düzenlenen törenle imzaladı.

Torku Konyada Mesut Bakkal imzayı attı

Torku Konyaspor’un Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde konuşan kulüp basın sözcüsü Güven Öten, Mesut Bakkal’a güvendiklerini ve takımın başına getirdiklerini belirterek, “Uğur Tütüneker’in istifasının ardından, liglerin devam ettiği süreçte biran önce yönetim kurulumuzun isabetli bir karar vererek Konyaspor’a en faydalı olabilecek, bundan sonra emin adımlarla gidebileceğimiz, mevcut kadroyu bilen isim yapmış bir hoca ile anlaşmamız gerekiyordu. Bu konuda Mesut Bakkal bize her konuda her açıdan en yakındı. Bizi daha ileriye taşıyacağına karar verdik. İnşallah Konya'mız için hayırlı olur. Ben inanıyorum ki, Konyaspor kalan maçları için emin ellerde, emin kişilere teslim edildi. Bundan sonra top hocamızda. Onun Konyaspor'umuza en güzel şekilde en iyisini yapacağına inanıyoruz” dedi.

“KAZANAN BİR TAKIM OLUŞTURACAĞIZ”

Teknik direktör Mesut Bakkal, yapılan ilk görüşmenin ardından teklifi kabul ettiğini ve Konya’da olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, "İlk yarıyı en hasarsız şekilde kapatmayı hedefliyoruz. Konya şehri futbol adına bazı değerlere ev sahipliği yapıyor. İlk görüşmeye geldiğimde düşünmeden kabul ettim. Bana çok samimi davrandılar. Burada çalışmaktan keyif alacağım. Ligde yerimizin iyi olmadığını biliyoruz, öğleden itibaren çalışmaya başladık. İlk devreyi en hasarsız şekilde kapatıp ikinci devreye keyif veren, sahada kazanan bir takım oluşturmak istiyoruz. Bunu yapacak oyunculara sahip olduğumuz için buradayım. Ben Konyaspor’un oyuncu portföyünü seviyorum. Daha iyi olacak bir takım” diye konuştu.

Haberin Devamı

"GEKAS İLE ARAMDA BİR SORUN YOK"

Yeşil-beyazlı takımın Yunan futbolcusu Gekas ile arasında daha önceye dayanan sorun olduğu ve bu oyuncunun şehri terk ettiği yönünde çıkan haberlerin hatırlatılması üzerine Bakkal, “Gekas ile hiçbir sorun yok. Biraz önce görüştük, sosyal medyada hep yanlış bilgiler veriliyor. Eğer bir sorun olsa geldiğimde söylerdim. Bunların yerine Gekas’ın da benim de Konyaspor’un performansını nasıl artıracağımızı düşünmemiz gerekiyor” cevabını verdi.Bakkal, eksik görülen mevkilere devre arasında transfer yapılacağını da sözlerine ekledi.

Yazarlar