Konyaspor Torku Konyaspor'da moraller yerinde

Torku Konyaspor'da moraller yerinde

03.12.2013 - 14:45 | Son Güncellenme:

Kulüp Basın Sözcüsü Öten, "Topladığımız 16 puan kesinlikle küçümsenmemeli. Lige yeni çıkan bir takım için oynadığımız futbol, mücadelemiz ve gelinen nokta bize göre başarı" dedi.

Torku Konyasporda moraller yerinde

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Güven Öten, topladıkları 16 puanın kesinlikle küçümsenmemesi gerektiğini belirterek, "Lige yeni çıkan bir takım için oynadığımız futbol, mücadelemiz ve gelinen nokta bize göre başarı" dedi.

Haberin Devamı

Öten, yaptığı açıklamada, Çaykur Rizespor karşısında moral anlamında takımı en üst seviyeye taşıyacak önemli bir galibiyete elde ettiklerini belirtti. İlk yarının sonlarına yaklaşırken 6 puan değerinde bir maç kazandıklarını vurgulayan Öten, şunları kaydetti: "Emeği geçen herkesi kutluyoruz. Kalan haftalar için moral ve motivasyonumuzu üst seviyeye taşıyacak bir sonuç oldu. Artık önümüz açık. Bizi sevindiren başka bir nokta; sakat oyuncularımızın yokluğunda şans bulan oyuncularımızın performansı. Onların da yeniden takıma dönmesiyle daha da güçleneceğiz. Önümüzde 4 maçımız var. Sahamızda oynayacağımız maçları kazanıp, deplasmanlardan puan ya da puanlarla dönerek ilk yarıyı en iyi yerde tamamlamak istiyoruz. Topladığımız 16 puan kesinlikle küçümsenmemeli. Lige yeni çıkan bir takım için oynadığımız futbol, mücadelemiz ve gelinen nokta bize göre başarı. Bunun daha da üzerine çıkacağız. Bu noktada teknik heyet ve oyuncularımıza güveniyoruz."

Haberin Devamı

Öten, hafta sonu Akhisar Belediyespor ile kritik bir maça çıkacaklarını, deplasmandaki bu maçtan puansız dönmeyeceklerine inandıklarını dile getirdi. Çaykur Rizespor maçında soğuk havaya rağmen tribünlerin dolduğunu anımsatan Öten, takımı centilmence destekleyen taraftara teşekkür etti.

Torku Konyaspor günü izinli geçirdi

Torku Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarına yarın başlayacak.

Ligde 13. haftayı 2-1'lik Çaykur Rizespor galibiyetiyle kapatan ve önemli bir 3 puan alan takımda, teknik direktör Uğur Tütüneker futbolculara 1 gün izin verdi. Yeşil-beyazlılar, 8 Aralık Pazar günü karşılaşacakları Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarına yarın saat 11.00'de Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde yapacakları antrenmanla başlayacak.