Skorer Trabzon’a alkışlarla

Trabzon’a alkışlarla

05.08.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bordo-mavililer, QPR ile yenişemedi. İlk yarısı golsüz biten mücadelede Volkan’ın golüne İngiltere temsilcisi Philips ile cevap verdi. Trabzonspor 7 hazırlık maçını da kaybetmedi

Trabzon’a alkışlarla

Yeni sezon çalışmalarını Almanya’da yaptığı kampla sürdüren Trabzonspor, üçüncü hazırlık maçında İngiltere’den QPR ile yenişemedi: 1-1

4. dakikada Sapara köşe vuruşunu kullandı. Henrique kafayı vurdu. Savunmaya çarpan meşin yuvarlak tekrar kornere çıktı. Soner atışı kullandı. Defansın uzaklaştırdığı top Olcan’ın önünde kaldı. Bu oyuncunun vuruşunda top az farkla dışarı çıktı.
35’te Jamie Mackie, Tolga ile karşı karşıya kaldı. Mackie’nin aşırtma vuruşunda Tolga topa iki hamlede sahip olmayı başardı. Mücadelenin ilk yarısı golsüz sona erdi.

Volkan Şen 57’de mutlak bir gol pozisyonunu değerlendiremezken, bir dakika sonra ağları havalandırdı. Adrian’ın harika pasında topla buluşan Volkan, kalecinin öne çıktığını görünce aşırtma vuruşla Trabzonspor’u öne geçirdi: 1-1
İkinci yarıda etkili bir oyun ortaya koyamayan QPR, bordo-mavili takımın kalesine etikili olarak bir kez gelirken, beraberlik golünü de attı. Tony Smith’den aldığı topla sağdan gelen Philips, maçın sonucunu 1-1 olarak belirledi.

Haberin Devamı

Taraftar gecikmesi!
Hans Bayer Stadı’da yapılan maç bordo-mavili taraftarların gelmesi üzerine 24 dakika gecikmeli başladı. Alman yetkililer, güvenlik tedbirlerinin yetersiz olduğunu bildirdi ve takviye ekipler çağrıldı. Polisler Trabzonspor taraftarlarını tesis dışına çıkardı. Kilometrelerce yol geldiklerini söyleyen taraftarlara Genel Sekreter Hasan Yener, “Lütfen işimizi zorlaştırmayın. Trabzonsporluluk bunu gerektirir” ifadelerini kullandı.

MAÇIN?KARNESİ

HAKEMLER: Eduvard Beihinger, Rulthras Zucher, Flortan Komblum
TRABZONSPOR: Tolga (6), Celustka (6), Mustafa (6) (Dk.53 Serkan 6), Bamba (5), Ferhat (7), Barış (7) (Dk.63 Zokora 6), Sapara (5) (Dk.46 Adrian 6), Soner (5) (Dk.46 Colman 6), Henrique (5) (Dk.63 Vittek 6), Olcan (6) (Dk.46 Alanzinho 6), Halil (5) (Dk.40 Volkan Şen 7)
QPR: Green (6), Fabio , Ferdinand, Onuoua, Traore, Mackie, JS Park, Derry (6) (Dk.46 Philips 6), Kieron (5) (Dk.46 Johnson 5), Hoillett, Zamora (5) (Dk.46 Cisse 6)
GOLLER: Volkan (Dk.58), Philips (Dk.81)
SARI KARTLAR: Celustka (Trabzon), Mackie (QPR)

Yazarlar