Trabzonspor Trabzonspor, Başakşehir'i yenerek Avrupa umudunu sürdürmek istiyor

Trabzonspor, Başakşehir'i yenerek Avrupa umudunu sürdürmek istiyor

09.04.2016 - 11:28 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'de yarın sahasında Medipol Başakşehir'i konuk edecek olan Trabzonspor, bu maçtan alacağı galibiyetle hem Avrupa umudunu sürdürmek, hem de galibiyet serisine devam etmek istiyor.

Trabzonspor, Başakşehiri yenerek Avrupa umudunu sürdürmek istiyor

Spor Toto Süper Lig'de üst üste aldığı Medicana Sivasspor ve Gaziantepspor galibiyetleriyle Avrupa kupaları yolunda umudunu artıran Trabzonspor, 28'inci hafta mücadelesinde yarın Medipol Başakşehirspor ile karşı karşıya gelecek. Avrupa için büyük önem taşıyan 90 dakika, saat 19.00'da Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanacak. Karşılaşmada hakem Hüseyin Göçek düdük çalacak. Bordo mavililer, Avrupa yolundaki rakiplerinden olan Medipol Başakşehir'i, taraftarlarının da desteğiyle mağlup ederek, önemli bir sınavı daha kayıpsız geçmek istiyor. Trabzonspor'da, sarı kart cezalısı Aykut Demir dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

Haberin Devamı

MANDIRALI'DAN 3 İSME UYARI

Trabzonspor'un, yarın Medipol Başakşehir ile oynayacağı maç öncesi 3 isim kart sınırında bulunuyor. Jose Bosingwa, Mustafa Yumlu ve Marko Marin Başakşehir karşılaşmasında sarı kart görmeleri durumunda cezalı duruma düşecekler. Ligde gelecek hafta deplasmanda Gençlerbirliği'ne konuk olacak olan bordo mavililerde Teknik Direktör Hami Mandıralı, sınırdaki üç futbolcusunu dikkatli olmaları konusunda uyardı.

16'INCI RANDEVU

Trabzonspor ile Medipol Başakşehir, yarın yapacakları karşılaşmayla birlikte 16'ıncı kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında bugüne kadar oynanan 15 maçta Trabzonspor 9 galibiyet elde ederken, Medipol Başakşehir 3 kez kazandı. Taraflar 3 karşılaşmada ise sahadan beraberlikle ayrıldı. Bordo mavililer, söz konusu maçlarda 31 gol atarken, kalesinde 15 gol gördü.

Haberin Devamı

EGEMEN'DEN ALTYAPI VURGUSU

PTT 1'inci Lig'in 28'inci haftasında dün deplasmanda Kardemir Karabükspor ile karşılaşan ve sahaya tamamen Türk futbolcularla çıkan 1461 Trabzon'un, elde ettiği 2-1'lik galibiyet sonrası Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Ali Rıza Egemen, altyapı vurgusunda bulundu. Egemen, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, 17 kişilik kadrosunda hiç yabancı futbolcu oynatmayan 1461 Trabzon'un, şampiyonluk hesapları içindeki Kardemir Karabükspor'u kendi evinde mağlup ettiğini belirterek, "Kendi çocuklarımıza, kendi teknik adamlarımıza güvenmek lazım. Trabzonspor'un 30 büyük kupasının 27'sini onlar kazandı. Unutmamak lazım" ifadelerini kullandı.

Yazarlar