Trabzonspor Trabzonspor bugün gidiyor

Trabzonspor bugün gidiyor

18.09.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Avrupa Ligi J Grubu ilk maçında Apollon Limassol ile yarın karşılaşacak olan Trabzonspor bugün Kıbrıs Rum Kesimi’ne gidecek.

Trabzonspor bugün gidiyor

Saat 09.30’da özel uçak ile Trabzon’dan havalanacak bordo-mavili kafile, 11.00’de Rodos’a ulaşacak. Burada kısa bir süre bekledikten sonra hareket edecek ve 13.00’de Larnaka’ya ulaşması beklenen Karadeniz ekibi, daha sonra buradan karayoluyla maçın oynanacağı Lefkoşe’ye geçecek. Trabzonspor’un gidiş yolculuğunun 3,5-4 saat sürmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

Volkan Şen kadroda yok

Trabzonspor’un UEFA Avrupa Ligi’nde oynayacağı Apollon Limassol maçı kadrosu açıklanırken Volkan Şen kadroda yer almadı. Bordo-mavili futbolcunun her iki bacağında oluşan kas ağrıları nedeniyle kadrodan çıkarıldığı yerine Kadir Keleş’in dahil edildiği bildirildi. Kadroda şu futbolcular yer alıyor: Onur, Fatih, Zeki Ayvaz, Olcan, Aykut Akgün, Henrique, Colman, Alanzinho, Aykut Demir, Yusuf, Emre Güral, Adrian Mierzejevski, Abdulkadir, Kadir Keleş, Zeki Yavru, Mustafa Yumlu, Bosingwa, Malouda, Bamba ve Zokora.

‘En güçlüsü Trabzonspor’

UEFA Avrupa Ligi’nde Trabzonspor ile aynı grupta yer alan Legia Varşova’nın yıldızı Radovic, Trabzonspor’u grubun en güçlü ekibi olarak tanımladı. Polonya basınına konuşan Sırp oyuncu, “Bir çok yorumcuya bakacak olursanız, grubun favorisi Lazio. Ancak ben katılmıyorum. İtalyan ekibi gerçekten kaliteli. Ancak Trabzonspor bu transfer döneminde çok etkili oyuncuları bünyesine kattı. Bana göre Türkler gruptan ilk çıkacak takım olmaya en yakın görünüyorlar” diye konuştu.

Haberin Devamı

Janko geleceğe umutla bakıyor

Trabzonspor’un geçtiğimiz sezon Porto’dan transfer ettiği ancak bordo mavili ekipte aradığı forma şanslarını bulamayan Marc Janko Avusturya basınına açıklamalarda bulundu. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile geçtiğimiz günlerde özel bir görüşme gerçekleştirdiğini söyleyen Janko, “Başkan ile aramızda son derece olumlu bir diyalog gerçekleşti. İşleri sıfırdan alarak yeni bir başlangıç yapabileceğim ve tekrar takıma dahil olacağım konusunda oldukça ümitlenmemi sağladı” diye konuştu.