Trabzonspor Trabzonspor direniyor!

Trabzonspor direniyor!

28.06.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Amerikan ekibi FC Dallas’ın sol açığı için harekete geçen Trabzonspor, Fabian Castillo’ya bonservis bedeli olarak 1.4 milyon euro önerdi, kabul görmedi. Kolombiyalı oyuncu için görüşmeler devam ediyor.

Trabzonspor direniyor

Trabzonspor’un, Fabian Castillo için FC Dallas’a 1 milyon 400 bin euroluk, Amerikan ekibi ise bu rakama sıcak bakmadı.

Haberin Devamı

Transfer çalışmalarına hız veren bordo-mavililer, listesinde ilk sıralarda yer alan sol kanat oyuncusu Fabian Castillo için yaptığı öneri kabul edilmemesine rağmen ısrarını sürdürüyor.

Edinilen bilgilere göre, ABD MLS Ligi’nde FC Dallas formasını giyen 24 yaşındaki oyuncuyu Trabzon’a getirmek için ikna eden Trabzonspor Yönetimi, kulübüyle bonservis bedeli konusunda henüz uzlaşma sağlayamadı. Kolombiyalı oyuncunun Karadeniz ekibinin teklifine sıcak baktığı ancak kulübünün 1 milyon 400 bin euroluk bonservis ücreti teklifine şimdilik onay vermediği belirtildi.

Fabian Castillo, bu sezon FC Dallas formasıyla çıktığı 18 maçta 4 gol ve 3 asistlik performans sergiledi. Kolombiya’nın Dünya Kupası elemelerinde Peru ve Uruguay maçlarında şans bulan genç oyuncu, Copa America müsabakalarında ise kadroda yer bulamadı.

Haberin Devamı

Belçika örneği

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, EURO 2016’da mücadele eden ve adını çeyrek finale yazdıran Belçika Milli Takımı’nı örnek göstererek sabırlı ve programlı çalışmaya vurgu yaptı. Usta, sosyal medya hesabı Twitter’dan yaptığı paylaşımda, “Oynayanıyla, çıkanıyla, gireniyle, kadroya giremeyeniyle yeni trend Belçika. Sabır ve programlı çalışma bu işin ilacı. Yes We Can! (Evet, yapabiliriz)” ifadelerini kullandı

Fabian Castillo, son dönemde Kolombiya Milli Takımı’nda gözden düştü ve Copa America’ya katılamadı.

Yazarlar