Skorer Trabzonspor Fenerbahçe maçı bileti satışa çıktı mı? Maç ne zaman?

Trabzonspor Fenerbahçe maçı bileti satışa çıktı mı? Maç ne zaman?

28.01.2020 - 12:43 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 20. haftasında Trabzonspor kendi evinde Fenerbahçe'yi ağırlayacak. İki ezeli rakip karşı karşıya gelmek için sabırsızlanırken taraftar da maç biletlerinin ne zaman satışa çıkacağını araştırıp bir yandan da maç tarihini sorguluyor.

Trabzonspor Fenerbahçe maçı bileti satışa çıktı mı Maç ne zaman

 

Süper Lig'de bu hafta derbi zamanı... Şampiyonluğu iki güçlü adayı Trabzonspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. 1 maç eksiği olan Trabzonspor bu maçtan galip gelerek rakibinin üzerinde yer almak isterken Fenerbahçe ise geçen haftaki güzel oyununu deplasmanda da sürdürerek bu kritik virajı kayıpsız geçmek peşinde... Taraftar ise Trabzonspor Fenerbahçe maçı bileti satışa çıktı mı? Maç ne zaman? sorusuna cevap arıyor.

Haberin Devamı

3 BUÇUK DAKİKADA TÜKENDİ.

Süper Lig'in 20. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında 1 Şubat Cumartesi günü oynanacak karşılaşmanın satışa sunulan 3 bin 200 bileti, 3,5 dakikada tükendi.

Bordo-mavili kulüp, 3 bin 200 bileti satışa çıkardı. İnternet ve gişeler üzerinden 125 lira ile 1000 lira arasında değişen fiyatlarla satışı sunulan biletlere taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Satışa çıkarılan biletler, 3,5 dakikada bitti.

Trabzonspor'da 33 bin kombine kartlı taraftar olduğu, güvenlik nedeniyle de ancak 3 bin 200 kadar biletin satışının gerçekleştirildiği belirtildi.

MAÇ NE ZAMAN?

Trabzonspor Fenerbahçe maçı 1 şUBAT Cumartesi günü saat 20.00'de başlayacak. Mücadele Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Stadyumun'da oynanacak. Müsabaka beIN SPORTS HD 1 kanalından canlı yayınlanacak. 

 

Yazarlar