Futbol Trabzonspor, Ünal Karaman ile 2 yıllık yeni sözleşme imzaladı!

Trabzonspor, Ünal Karaman ile 2 yıllık yeni sözleşme imzaladı!

06.06.2019 - 14:03 | Son Güncellenme:

Trabzonspor, teknik direktör Ünal Karaman için imza töreni düzenledi. Karaman,2 yıl daha Trabzonspor'da...

Trabzonspor, Ünal Karaman ile 2 yıllık yeni sözleşme imzaladı

Trabzonspor, teknik direktör Ünal Karaman ile 2 yıllık yeni sözleşme imzaladı.

Haberin Devamı

Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun açıklamaları;

Sevgili hocamızla geçen sene başlayan, kendisiyle ilk konuştuğumuz gibi sadece başlangıçtı. Yönetime geldikten sonra uzun bir süreçten geçeceğimizi ifade etmiştik. Alt yapıya önem veren, altyapıdan yetiştirdiği oyuncuları Trabzonspor ilke ve ülkülerini benimsemiş bir kadro oluşumuyla ileriye doğru taşımak için birlikte çalışmaya başlamıştık.

Ama ilerleyen süreçte hocamıza teknik direktörlük dışında da yükler yüklendiğinin farkındaydık. Hem hocalarımız hem yardımcı hocalarımız asli görevlerimiz dışında sorumluluklar almak zorunda kaldık. Mesela ben kendi adıma konuşayım ben başkan olarak mı hizmet ettim yoksa tahsildar olarak mı? Bence ikincisi. Ama bu bir süreç.

Haberin Devamı

En zor olanı Türkiye'de teknik direktörlük yapmaktır. Allah'a şükür belirli bir noktaya kadar getirdik. Bundan sonrası için biraz daha önümüz temiz. Bir daha umutla, biraz daha farklı bakarak kafamızdaki düşüncelerimizi sahaya yansıtabileceğimizi düşünüyorum. Hocamızla 1-2 aydır profesyonel kadro yapılanmasını ve altyapıyla ilgili çalışmalarımızı yapıyoruz. Burada tüm arzumuz camianın gurur duyacağı, beğeniyle izleyeceği profesyonel takım kadrosu oluşturmak, bunun sürdürülebilirliğini sağlamak. Hocamız her zaman güvendiğimiz, sağlam karakterli, bizimle aynı özveriyle mücadele eden birisi. Trabzonspor'un böyle şansları var. Bu camiada böyle insanlar var. Aksi halde bu kadar ağır türbülanslar yaşayan bir kulübün ayakta kalması mümkün değildi. Hocalarımız da bu insanlardan bir tanesi. Bizimle 2 yıllık bir sözleşme imzaladığı için teşekkür ediyoruz. Kendisine şu sözü veriyorum; her zaman arkasındayız.

"Görüştüğümüz oyuncular var"

3-4 oyuncuyla çok ciddi bir şekilde görüşmelerimiz ilerledi. Görüşmelerin devam ettiği oyuncular var. Bunların isimleri veya maliyetleri ancak ve ancak %100'e geldiğinde sizin aracılığınızla kamuoyuna duyurulur. Her gün onlarca isim çıkıyor. İsmini dahi anlayamadığım, bilmediğim, tanımadığım. Bir gün Macaristan'dan geliyor, bir gün Gana, ertesi gün Arjantin.
Politikamızı yeniden söyleyeyim. Bu sezon 2, maksimum 3 milyon eurodan fazla bonservis bedeli ödeme şansımız yok. Bunu aştığımız anda kulübün geleceğine ihanet etmiş oluruz.
"Yusuf için Lille'den teklif geldi"
Lille'den Yusuf Yazıcı için teklif geldiği doğrudur ama bu teklif Lille'in verebileceği maksimum rakamdır. Bizim bu paralara oyuncumuzu bırakma gibi bir düşüncemiz yok

Haberin Devamı