TrabzonsporTrabzonspor'da 2 galibiyete 2 milyon!

Trabzonspor'da 2 galibiyete 2 milyon!

25.10.2025 - 07:01 | Son Güncellenme:

Eyüpspor ve Galatasaray ile oynanacak iki karşılaşmayı, “liderliğe uzanan yol” olarak gören Trabzonspor Yönetimi kesenin ağzını açtı. Bordo-mavililer, iki maçtan alınacak 6 puana karşılık 2’şer milyon lira vermeyi planlıyor.

Trabzonsporda 2 galibiyete 2 milyon

Ligde, Galatasaray’ın ardında ikinci sırada bulunan ve aradaki 5 puan farkı kapatmak için çalışan Trabzonspor, önündeki ilk iki maça büyük önem veriyor.

Haberin Devamı

İlk olarak bugün, İstanbul ekiplerinden Ikas Eyüp’ü ağırlayacak olan bordo-mavililer, daha sonra ezeli rakibi Galatasaray ile karşılaşacak. Karadeniz ekibi, bu iki karşılaşmaya, “liderliğe uzanan yol” olarak bakıyor. Bu nedenle yönetim de takımı galibiyete teşvik etmek istiyor.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ve yönetimin 2 karşılaşmada alınacak 6 puana, kişi başı 2 milyon lira prim vermeyi planladığı öğrenildi. Takım içi motivasyonunu zirveye çıkarmak yönetimin, kendi içinde bu konuyu konuştukları öğrenildi.

Trabzonsporda 2 galibiyete 2 milyon

Başkan Ertuğrul Doğan ve kurmaylarının, uzun vadede de prim sistemini yeniden gözden geçireceği ifade edildi. Doğan’ın, “Oyuncularımız gerekeni yapıp şehri ve bizi mutlu ederse biz de onlara gerekeni yaparız” dediği öğrenildi.

Haberin Devamı

Muçi mi, Olaigbe mi?

Eyüpspor maçının son hazırlıklarını tamamlayan Trabzonspor, üç puan için sahaya çıkacak. Bordo-mavililerde sakatlığı nedeniyle lisansı çıkarılmayan Nwakaeme ile birlikte tedavisi devam eden Salih Malkoçoğlu Eyüpspor karşısında forma giyemeyecek. Teknik Direktör Fatih Tekke’nin Eyüpspor karşısında Ernest Muçi ile Olaigbe arasında bir tercih yapacağı öğrenildi.

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler