Trabzonspor Trabzonspor'da başkan ve hoca umutlu, camia kızgın

Trabzonspor'da başkan ve hoca umutlu, camia kızgın

07.03.2016 - 11:48 | Son Güncellenme:

Trabzonspor'da Torku Konyaspor deplasmanında alınan 2-0'lık mağlubiyetin ardından başkan Muharrem Usta ve teknik direktör Hami Mandıralı'nın geleceğe yönelik umutlu mesajlarına rağmen camiada, özellikle futbolcular ve teknik kadroya karşı büyük tepkiler yükseldi.

Trabzonsporda başkan ve hoca umutlu, camia kızgın

BAŞKAN VE HOCA UMUTLU

Haberin Devamı

Trabzonspor'un düşme hattının hemen üzerinde bulunması ve Avrupa defterini kapatmasına rağmen başkan Muharrem Usta ve teknik direktör Hami Mandıralı'nın Torku Konyaspor maçı sonrası umut dolu mesajları dikkat çekti.

Takımı Trabzon'a getirecek uçak kalkmadan önce futbolculara seslenen Başkan Usta, "Teknik ekibin arkasındayım. Bugün kesinlikle en iyi mücadelelerden biri oldu" ifadesini kullanırken, Hami Mandıralı ise, "Ortaya konulan mücadele nedeniyle memnunum. Pozisyonları değerlendiremedik" dedi.

CAMİA ÖFKELİ

Başkan Usta ve teknik direktör Hami Mandıralı'nın umutlu açıklamalarına rağmen, yerel gazeteler Torku Konyaspor mağlubiyeti nedeniyle futbolcuları adeta yerden yere vurdu, ilk kez küme düşme tehlikesinden söz etmeye başladı.

Haberin Devamı

Karadeniz Gazetesi, "Bizi acınacak hallere düşürenlere yazıklar olsun. Alayınıza isyan. Sezon başında Trazonspor'u bitirme operasyonuna start veren Yıldırım Demirören'e.. Aldığı talimatları kusursuz yerine getiren Kuddusi Müftüoğlu'na.. Başkan koltuğuna oturduğu andan itibaren saha içine bakmayıp enkaz edebiyatı yapan Muharrem Usta'ya.. Mazeretten başka hiçbir şey üretemeyerek futbolcularını kamuoyu önüne atan Hami Mandıralı'ya.. Ve Trabzonspor'u yerlerde süründüren ruhsuz oyunculara.. Yazıklar olsun!" ifadeleriyle tepkisini dile getirdi.

İlkhaber Gazetesi, "Trabzonspor ateşle oynuyor.. Küme hattının hemen üstünde can çekişen ekip, Konya deplasmanından da eli boş döndü" ifadelerini kullandı. "Çöküş" başlığını atan Günebakış Gazetesi, "Mandıralı çaresiz, oyuncular ruhsuz, taraftar panikte.. Konya'dan eli boş dönen Trabzonspor resmen kabus yaşıyor" ifadelerine yer verdi.

FORMANIZDAN UTANIN!

Taka Gazetesi, futbolculara çok sert tepki gösterirken şu ifadeleri kullandı:

"Aldığınız para, giydiğiniz forma hepinize haram olsun! Formanızdan utanın. Trabzon ölmüş ağlayanı yok. Sefa iki metreden topu dağlara, taşlara vurdu. Özer, ne zaman maç kurtaracaksın? Hami hoca böyle istedi."

Son Nokta Gazetesi ise, "Tarihi çöküş. Fırtına'nın ateşle dansı. Konya'da da mağlup olan bordo-mavililer korku tüneline girdi. Yenemedik Konya'yı, gördük Hanya'yı. Trabzonspor acı veriyor" başlıklarıyla maçı okuyucularına aktardı.

Haberin Devamı

Kuzey Ekspres Gazetesi de, "Nereye böyle? Bugünleri de gördük. Son 3 haftada sıfır çeken bordo mavililer, ateşle oynamaya başladı. Peşpeşe alınan yenilgiler endişe veriyor" başlıklarıyla yayınlandı.

KAVGA SEZONU

Trabzonspor'da Torku Konyaspor maçında futbolcular arasında sezon başından bu yana yaşanan gerilime bir yenisi daha eklendi. Kaleci Esteban Alavarado'nun, oyundan alınınca yavaş davranan Muhammet Demir'e tepki göstermesiyle başlayan gerilimin soyunma odası koridorlarına taşındığı ve iki futbolcunun maçın ardından tartıştığı ileri sürüldü.

Trabzonspor'da bu sezon yaşanan kavgalar takımın huzurunu bozdu. Erkan Zengin'in ilk devredeki Osmanlıspor maçı sonrası soyunma odasında Mehmet Ekici'ye yumruk atmasıyla başlayan gerginlik, uzun süre devam etti. Mehmet Ekici, takımdan ayrılmanın eşiğinden dönerken ikili yeni yönetimin göreve başlamasıyla barıştırıldı. Bordo mavililerin 18 Kasım'daki antrenmanında ise Aykut Demir, genç bir oyuncuya sert giren Marko Marin'in boğazını sıktı. İki futbolcuyu arkadaşları ayırırken, bu kez gerilim uzun sürmedi ve aynı gün barıştırılan oyuncular objektiflere dostluk pozları verdi. Trabzonspor'da Özer Hurmacı-Medjani ve Cardozo-Erkan Zengin arasındaki tartışmalar da takımın iç huzurunun bozulmasında önemli rol oynadı.