Trabzonspor Trabzonspor'da Marc Bartra krizi! Son durum belli oldu

Trabzonspor'da Marc Bartra krizi! Son durum belli oldu

12.08.2022 - 18:44 | Son Güncellenme:

Trabzonspor'un Real Betis'ten kadrosuna katmaya hazırlandığı Marc Bartra konusunda flaş gelişmeler yaşandı. Bordo-mavililerin anlaşma sağladığı yıldız futbolcunun kararından vazgeçtiği ve krize sebep olduğu iddia edildi. Trabzonspor - Marc Bartra ilişkisinde son durum belli oldu.

Trabzonsporda Marc Bartra krizi Son durum belli oldu

Trabzonspor'un Real Betis'ten istediği Marc Bartra konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Haberin devamında, La Liga'daki harcama limitleri nedeniyle altı oyuncusunu henüz kaydettiremeyen Betis, Marc Bartra için Trabzonspor'un yaptığı 5 milyon euro'luk teklifi kabul etti. Ancak Katalan stoper, La Liga'da üst seviyede oynarken Spor Toto Süper Lig'e transfer olmaya sıcak bakmıyor.

Haberin Devamı

"YAKIN DEĞİL GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR"

Bartra'nın Trabzonspor'a transferinin şu an yakın olmadığı ancak görüşmelerin de devam ettiği bilgisi verildi. Betis'ten şu an 3 milyon euro net maaş alan Bartra, kulübünün yüzde 20 indirimle sunduğu 2.2 milyon euro'dan 2 yıllık sözleşmeyi de geri çevirdi ve rakamın yükseltilmesini talep etti.

BARÇA ALTYAPISINDAN YETİŞTİ

Barcelona altyapısından yetişen 31 yaşındaki Marc Bartra, 2016 yazında 8 milyon euro bonservis bedeliyle Borussia Dortmund'a ve Ocak 2018'de Real Betis'e transfer oldu. Kariyerinde 2 Şampiyonlar Ligi ve 5 La Liga şampiyonluğu olan Bartra, geçen sezon Betis'in ligi 5. sırada bitirmesinde de önemli rol oynadı.