Trabzonspor Trabzonspor'da stoper transferi Trondsen'e bağlı

Trabzonspor'da stoper transferi Trondsen'e bağlı

31.01.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Trabzonspor, yeni bir stoper için yabancı arayışını devam ettirirken, biraz da Trondsen’in gidişi bekleniyor.

Trabzonsporda stoper transferi Trondsene bağlı

İlk olarak savunmayı Türk futbolcularla güçlendirmek için çalışan bordo-mavililer, Kaan Ayhan’ı kiralayamadı, Koray Günter’in transferini başaramadı, son olarak Adana Demirspor’dan istediği Samet Akaydın için aradığını bulamadı.

Haberin Devamı

Paulista gündemde

Yerli oyuncularla stoper transferini tamamlayamayan Karadeniz ekibinin gündemine Valencia’da yer alan Brezilyalı savunmacı Gabriel Paulista geldi. 31 yaşında 1.87 boyunda olan sambacı yıldız satın alma opsiyonlu kiralanmak isteniyor. Giresun’a gideceği söylenen Trondsen takımdan ayrılırsa yabancı kontenjanında yer açılacak ve bir yabancı alınabilecek.

Kouassi bugün bekleniyor

Afrika Uluslar Kupası’nda Mısır’a elenen Fildişi Sahilleri’nde görev yapan Jean Evrard Kouassi’nin bugün Trabzon’a gelmesi bekleniyor. Gervinho ile sözleşmenin sona ermesiyle Türkiye Futbol Federasyonu’na tescili yapılan Kouassi’nin, teknik direktör Abdullah Avcı’nın görev vermesi durumunda Kasımpaşa maçında forma giyebileceği ifade edildi.

Haberin Devamı

Peres’e bebek izni

Kasımpaşa maçının hazırlıklarına devam eden Trabzonspor, dünü tek antrenmanla geçirdi. Isınma hareketlerinin ardından 5’e 2 ve rondo çalışmaları gerçekleştiren bordo-mavililer, dayanıklılık çalışması ile idmanı sonlandırdı. Karadeniz ekibinde hasta olan Bakasetas yer almazken, Hamsik de tedavi olup, salonda özel bir çalışma yaptı. Geçtiğimiz günlerde baba olan Peres de özel izin alarak İtalya’ya gitti.

Yazarlar