Demir Grup Sivasspor Trabzonspor'da yabancılar yok

Trabzonspor'da yabancılar yok

27.01.2019 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bordo-mavililer, Sivasspor karşısında yabancı yıldızlarından yoksun yer alacak. Onazi, Sosa, ve Pereira’nın sakatlıkları Amiri ile Hosseini’nin de milli takımda olması ilk 11 tercihlerine yansıyacak.

Trabzonsporda yabancılar yok

Trabzonspor, Sivasspor deplasmanına 3 puan hedefiyle çıkıyor. Ligin 19. haftasında kritik bir mücadele verecek olan bordo-mavililerde, teknik direktör Ünal Karaman’ın ilk 11 çalışmaları da sürüyor.

Haberin Devamı

Trabzonsporda yabancılar yok

Kadroda yer alan bazı yabancı futbolcuların eksikliği Karaman’ı zorluyor. Buna göre hem sakatlığı bulunan hem de milli takımlarda olan futbolcular ilk 11 tercihlerini etkiliyor. Medipol Başakşehir yenilgisiyle ligin ikinci yarısına giriş yapan Karadeniz ekibi bir yandan da sorunları aşmak istiyor.

Sağ bek Kamil Ahmet

Bordo-mavililerde teknik direktör Ünal Karaman, sakatlığı bulunan ve tedavileri devam eden Onazi, Joao Pereira ve Jose Sosa’nın yanı sıra ülkelerinin milli takımında bulunan Amiri ile Hosseini’den bu maçta faydalanamayacak.

Tecrübeli teknik adamın bu nedenle ligde son oynanan Medipol Başakşehir maçındaki 11’ini büyük oranda koruyacağı belirtildi. Trabzonspor’un çalıştırıcısı sadece sakat olan Pereira’nın yokluğunda Kamil Ahmet’i sağ bekte oynatıp orta alanda ise Batuhan’a görev vermeyi hedefliyor.