Trabzonspor Trabzonspor'dan Trezeguet bombası, İstanbul'a geldi! Transfer teklifi ortaya çıktı

Trabzonspor'dan Trezeguet bombası, İstanbul'a geldi! Transfer teklifi ortaya çıktı

20.06.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de geçtiğimiz sezonu şampiyon tamamlayan Trabzonspor, UEFA Şampiyonlar Ligi ön elemesinde mücadele edeceği sezon öncesinde kadrosuna takviyeler yapmak için harekete geçti. Bordo-mavililerin Trezeguet'in transfer teklifinde bulunduğu öğrenildi. İşte detaylar...

Trabzonspordan Trezeguet bombası, İstanbula geldi Transfer teklifi ortaya çıktı

Trabzonspor'da Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda transfer çalışmaları hız kazandı. Süper Lig'in son şampiyonu kadrosuna üst üste takviyeler yaptı. Bordo-mavililerin gündemine son gelen isim Trezeguet oldu. Trabzonspor'un Trezeguet için Aston Villa'ya yaptığı teklifin rakamları ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

NWAKAEME GİTTİ

Bordo-mavililerde uzun süredir takımda forma giyen ve sol kanatta büyük işlere imza atan Anthony Nwakaeme ile yeni sözleşme imzalanamadı. Nijeryalı ile Süper Lig devi arasındaki pazarlıklar bir türlü istenenen aşamaya gelmedi. Bunun üzerine Trabzonspor'da Anthony Nwakaeme defteri kapandı. Bordo-mavililer, Nijeryalı yıldızın ayrılığı sonrası sol kanat pozisyonuna takviye yapmak için harekete geçti.

Trabzonspor'un transfer gündeminde Cyle Larin'in olduğu iddia edilse de flaş bir gelişme yaşandı. Bordo-mavililer somut hamlesini Aston Villa'dan Trezeguet'i transfer etmek için yaptı.

Trabzonspordan Trezeguet bombası, İstanbula geldi Transfer teklifi ortaya çıktı

10 GOLE KATKI SAĞLADI

Karadeniz devinin transfer listesindeki Trezeguet geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını kiralık olarak Medipol Başakşehir'de geçirdi. 27 yaşındaki sol kanat İstanbul ekibinin formasıyla Spor Toto Süper Lig'de 13 müsabakada süre aldı. Trezeguet bu müsabakalarda inanılmaz bir performans sergiledi. Mısırlı sol kenar oyuncusu rakip fileleri 6 kez havalandırdı. 27 yaşındaki oyuncu takım arkadaşlarına da 4 gol pası verdi.

Haberin Devamı

SÖZLEŞMESİ 2023'TE BİTECEK

Aston Villa'nın büyük umutlarla transfer ettiği ancak yaşadığı sakatlıklar ve uyum sorununu bir türlü atlatamaması nedeniyle Trezeguet gözden çıkarıldı. 27 yaşındaki oyuncunun Premier Lig ekibiyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2023'te sona erecek. Mısırlı oyuncunun güncel piyasa değeri 10 milyon euro olarak gösteriliyor.

Trabzonspordan Trezeguet bombası, İstanbula geldi Transfer teklifi ortaya çıktı

KASIMPAŞA'DA FORMA GİYDİ

El Ahly altyapısında yetişen Trezeguet daha sonra Anderlecht, Mouscorn, Kasımpaşa, Aston Villa ve Başakşehir formaları giydi. Trabzonspor'un transfer etmek istediği Mısırlı yıldız için Aston Villa, Kasımpaşa'ya 2019-2020 sezonu başında 10 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

TEMSİLCİSİ İSTANBUL'A GELDİ

Bordo-mavililerin Aston Villa ile transferi için görüşmelere başladığı Trezeguet konusunda flaş bir gelişme yaşandı. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Mısırlı futbolcunun temsilcisi bordo-mavililerle görüşmelerde bulunmak için İstanbul'a geldi.

Trabzonspordan Trezeguet bombası, İstanbula geldi Transfer teklifi ortaya çıktı

TRABZONSPOR'UN TEKLİFİ BELLİ OLDU

Bordo-mavililerin 27 yaşındaki sol kanat için Aston Villa'ya yaptığı transfer teklifinin mali detayları da haberde yer aldı. Trabzonspor'un Trezeguet için Aston Villa'ya 3 milyon euro bonservis bedeliyle birlikte bir sonraki satıştan yüzde 15 pay teklif ettiği kaydedildi.

Haberin Devamı

TREZEGUET VE ASTON VİLLA'NIN BEKLENTİSİ

Trabzonspor'un transfer teklifine karşın Aston Villa ve Trezeguet'in de beklentileri belli oldu. Premier Lig ekibinin Mısırlı oyuncu için 4 milyon euroluk teklifi kabul edebileceği öğrenildi. Öte yandan Trezeguet'in de Trabzonspor'dan yıllık 2 milyon 500 bin euro talep ettiği kaydedildi. Trabzonspor ile Aston Villa arasındaki transfer görüşmelerinin devam ettiği belirtildi.

Salah'ın inanılmaz 2021-22 sezonu