Fenerbahçe Son Dakika Transfer haberleri - Galatasaray, Halil Dervişoğlu transferini bitirdi! İstanbul'a geldi, işte maliyeti...

Son Dakika Transfer haberleri - Galatasaray, Halil Dervişoğlu transferini bitirdi! İstanbul'a geldi, işte maliyeti...

31.08.2021 - 21:45 | Son Güncellenme:

Galatasaray, Halil Dervişoğlu transferini KAP'a bildirdi. Milli futbolcu gece 03.30'da İstanbul'a geldi. İşte genç oyuncu için ödenecek kiralama bedeli ve maaşı...

Son Dakika Transfer haberleri - Galatasaray, Halil Dervişoğlu transferini bitirdi İstanbula geldi, işte maliyeti...

Nevzat Dindar - Skorer

Haberin Devamı

Galatasaray'da son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Kadrosunda bulunan Mısılı golcü Mostafa Mohamed'in Fransız ekibi Bordeaux'a transferi sonrası golcü transferinde gaza basan sarı kırmızılılar geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giyen milli golcü Halil Dervişoğlu ile anlaştı.

KİRALAMA BEDELİ 1.5 MİLYON EURO
Fenerbahçe'nin de transferi için gün içinde resmi teklif yaptığı milli golcünün Galatasaray'ı istemesi nedeniyle gerçekleşmedi.  Sarı-kırmızılı kulüp, kiralama bedeli olarak 1.5 milyon euro ödeyecek. Halil'in maaşı ise 8 milyon lira oldu.

GALATASARAY, KAP'A BİLDİRDİ
Sarı-kırmızılı kulüp yaptığı açıklamada; "Profesyonel Futbolcu Halil İbrahim Dervişoğlu ve Kulübü Brentford F.C. Limited ile oyuncunun 2021-2022 sezonu sonuna kadar geçici transferi ve ön alım hakkı konusunda görüşmelere başlanmıştır." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

İSTANBUL'A GELDİ
Yeni transfer Halil Dervişoğlu İstanbul'a geldi. Milli futbolcunun sağlık kontrolünden geçerek imza atması bekleniyor. Halil Dervişoğlu ilk açıklamasında "Çok mutluyum. İnşallah 1 sezon daha Galatasaray'da geçireceğim. Ailecek çok mutluyuz" dedi.

EURO 2020'DE KADROYA GİRDİ
21 yaşındaki Halil Dervişoğlu geçen sezon Galatasaray'da 12 maçta 3 gol - 1 asist yapmış, son dönemde gösterdiği performans ile Euro 2020 kadrosunda da yer almayı başarmıştı.

Enner Valencia'nın Tigres Formasıyla En iyi Anları

Yazarlar