Milli Takım Türkiye-Uruguay basketbol maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak?

Türkiye-Uruguay basketbol maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak?

29.06.2021 - 17:05 | Son Güncellenme:

Türkiye-Uruguay basketbol maçı için geri sayım sürüyor. 12 Dev Adam Olimpiyat elemelerindeki ilk maçında Uruguay ile Kanada'da karşı karşıya gelecek. Uruguay ve Çekya ile B grubunda yer alan A Milli Basketbol takımımız Kanada'da Olimpiyat biletini alabilmek için mücadele edecek. Peki Türkiye-Uruguay basketbol maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Türkiye-Uruguay basketbol maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak

Türkiye-Uruguay basketbol maçı için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. 2020 Olimpiyat Elemeleri kapsamında Kanada'da mücadele edecek olan A Milli takımımız B grubunda Çekya ve Uruguay ile iki mücadele oynayacak. Grubu ilk iki sırada tamamlayan takımlar çapraz eşleşme usulüyle yarı finalde karşı karşıya gelecek. A grubunda ev sahibi Kanada'nın yanı sıra Yunanistan ve Çin yer alıyor. Peki Türkiye-Uruguay basketbol maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Haberin Devamı

TÜRKİYE-URUGUAY BASKETBOL MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Türkiye-Uruguay basketbol maçı Kanada'nın Victoria kentinde oynanacak. Karşılaşma 30 Haziran TSİ ile 05:35'te başlayacak. Mücadele NTV ekranından canlı olarak yayınlanacak.

Gruplarını ilk 2'de tamamlayan takımlar, çapraz eşleşme usulüyle yarı finalde karşılaşacak. Yarı final müsabakalarında rakiplerine üstünlük kuran ekipler, adlarını finale yazdıracak. Final maçını kazanan takım, Tokyo'da düzenlenecek 2020 Olimpiyat Oyunları'nda mücadele etme hakkı kazanacak.

FIBA Erkekler Olimpiyat Elemeleri'nde grup maçları, 1 Temmuz'da tamamlanacak. Yarı final maçı 3 Temmuz, final ise 4 Temmuz'da yapılacak.