Voleybol TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ: Artık statta oynayacağız

TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ: Artık statta oynayacağız

19.07.2022 - 07:01 | Son Güncellenme:

TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, voleybol seyircisinin artık salonlara sığmadığını belirtti, “Önümüzdeki milli takım sezonunda bir maçımızı stadyumda oynayacağız” dedi.

TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ: Artık statta oynayacağız

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, FIVB Milletler Ligi’ni dördüncü sırada tamamlayan A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın gösterdiği mücadeleyle yine Türkiye’nin gururu olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Üstündağ, Türkiye’de voleybol seyircisinin artık salonlara sığmadığını da dile getirerek bir milli maçı futbol stadında oynamayı planladıklarını belirtti.

Başkan Üstündağ, “İtalya ile oynadığımız yarı final karşılaşmasında Milletler Ligi’nin izleyici rekoru kırıldı. Bu Türk voleybolu için gurur verici bir olay. Türk voleybolu artık salonlara sığmıyor. Türkiye Voleybol Federasyonu olarak önümüzdeki milli takım sezonunda yine bir ilki gerçekleştirerek stadyumda bir voleybol müsabakası oynatmayı arzu ediyoruz. Onun için de şimdiden çalışmalara başladık. En kısa zamanda müjdeli haberleri voleybolseverlerle paylaşacağız” diye konuştu.

Milliyet, 5 haziranda, “Sıra geldi stadyuma” haberiyle Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Akif Üstündağ’ın planlarını okuyucularına duyurmuştu.

Haberin Devamı

TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ: Artık statta oynayacağız