Voleybol TVF Başkanı Üstündağ: Seyirci desteğiyle kupayı alacağız

TVF Başkanı Üstündağ: Seyirci desteğiyle kupayı alacağız

11.07.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Milletler Ligi’nde şampiyon olamadıklarını belirten Voleybol Federasyonu Başkanı Üstündağ, “Ankara’da önce Tayland’ı yenerek finale çıkacağız, ardından seyirci desteğiyle kupayı alacağız” dedi.

TVF Başkanı Üstündağ: Seyirci desteğiyle kupayı alacağız

Ankara’da 13-17 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek FIVB Kadınlar Voleybol Milletler Ligi Final karşılaşmaları öncesinde, TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, A Milli Kadın Voleybol Takımı sporcuları ve teknik ekibi, basın mensupları ile bir araya gelecek.

Haberin Devamı

Burada soruları yanıtlayan TVF Başkanı, “Türkiye finallere ilk kez ev sahipliği yapacak. Takımda moraller yerinde. Oyuncularımız bayram demeden Türk halkının yüzünü güldürmek için çalışıyorlar. Ben de bu yüzden çok mutluyum. Gelinen noktada her oyuncumuzun performası çok iyi” dedi.

Voleybolda hedeflerin bitmediğini sözlerine ekleyen Başkan Üstündağ, “Milletler Ligi’nin yanında, Akdeniz Oyunları’nda da ikinci olduk. Şimdi sırada İslami Dayanışma Oyunları var. Yani voleybolda hedef bitmiyor. Bütün organizasyonlarda kürsüde yer almak istiyoruz. Milletler Ligi’nde en iyi derecemiz ikincilik. Kendi sahamızda birinciliği istiyoruz. Önce Tayland’ı yenerek finale çıkmak istiyoruz. Daha sonra da seyirci desteğiyle kupayı alacağız” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı