Trabzonspor Uğurcan Çakır: Hedefimiz yine şampiyonluk

Uğurcan Çakır: Hedefimiz yine şampiyonluk

30.07.2022 - 23:03 | Son Güncellenme:

Trabzonspor, TFF Süper Kupa finalinde Sivasspor'u 4-0 mağlup ederek şampiyon oldu. Bordo-mavililerin kaptanı Uğurcan Çakır maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Uğurcan Çakır: Hedefimiz yine şampiyonluk

TFF Süper Kupa'da şampiyonluğa ulaşan Trabzonspor'da Uğurcan Çakır soruları cevapladı. Bordo-mavili takımın kaptanı, maçın ardından A Spor'a konuştu.

Haberin Devamı

Sivasspor'u farklı mağlup etmeleri hakkında açıkalamalarda bulunan tecrübeli file bekçisi, "Yeni sezon için çok güzel bir başlangıç oldu. Çok iyi oynadık. Takım arkadaşlarımız çok çalıştı. Hocamızın gösterdiği analizlerin hepsini yaptık. Hak ederek kazandık. Taraftarlarımıza armağan olsun. Bu sezon için de hedefimiz şampiyonluk. Şampiyonlar Ligi oynayacağız" dedi.

Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda üçüncü kez kupa kazanmasının hatırlatılması üzerine Uğurcan Çakır, "Burada üç tane kupa aldık. Çocukken burada çok maç izlemiştik. Şimdi kaptan olarak kupa kaldırmak nasip oldu. Üstümde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Rıza hocam da Trabzon'dayken ben de çok emekleri oldu. Sivasspor'a da başarılar diliyorum" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı