Skorer Ümit Özat'ı on binler ayakta alkışladı

Ümit Özat'ı on binler ayakta alkışladı

15.09.2008 - 09:23 | Son Güncellenme:

FC Köln takımında oynayan Ümit Özat, yaşadığı rahatsızlığın ardından ilk kez takımının maçını tribünden izledi.

Ümit Özatı on binler ayakta alkışladı

FC Köln takımında oynayan Ümit Özat, yaşadığı rahatsızlığın ardından ilk kez takımının maçını tribünden izledi. Tribünde on binlerce kişi alkışlarken Bayern teknik direktörü Klinsmann ve kaptanı van Bommel Ümit'e futbolcuların imzası olan Bayern forması hediye etti. 


Taraftarlardan büyük ilgi gören tecrübeli futbolcu, maçtan önce Rhein Energie Stadyumu'nu dolduran 50 bin taraftara hitap etti. Yaşadığı talihsiz olayın ardından ilk kez seyircisinin karşısına çıkan Ümit Almanca yaptığı konuşmasında, "Sevgili Köln taraftarları, bana vermiş olduğunuz desteğe çok teşekkür ediyorum. Ben çok iyiyim. Sizler benim için dünyanın en iyi taraftarısınız" dedi.

Taraftarlar da Ümit Özat'ı alkış yağmuruna tutarken, tezahüratlarla kaptanlarına sevgi gösterisinde bulundular. Ümit konuşma yaparken, takım arkadaşları tecrübeli oyuncunun çevresinde çember oluşturarak kaptanlarını dakikalarca alkışladı.

Bu arada her iki kale arkasındaki tribünlere Almanca ve Türkçe olarak, "Bizler senin yanındayız büyük kaptan" ve "Ümit, inşallah yakında seni yeniden sahada görürüz" yazılı pankartlar göze çarptı. Karşılaşmayı Bayern Munih 3-0 kazandı.