Basketbol Uşak Sportif, Fenerbahçe'yi evinde devirmeyi hedefliyor

Uşak Sportif, Fenerbahçe'yi evinde devirmeyi hedefliyor

19.05.2016 - 14:47 | Son Güncellenme:

Spor Toto Basketbol Ligi play-off çeyrek final serisinin ilk maçında deplasmanda Fenerbahçe'ye 79-60 mağlup olan Muratbey Uşak Sportif, ikinci maçtan umutlu....

Uşak Sportif, Fenerbahçeyi evinde devirmeyi hedefliyor

Spor Toto Basketbol Ligi play-off çeyrek final serisinin ilk maçında deplasmanda Fenerbahçe'ye 79-60 mağlup olan Muratbey Uşak Sportif, yarı final umudunu sürdürmek için yarınki karşılaşmadan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.

Uşak Üniversitesi Spor Salonu'ndaki karşılaşma saat 17.30'da başlayacak.

Muratbey Uşak Sportif, normal sezonda evinde ve deplasmanda mağlup olduğu Fenerbahçe karşısında bu kez galibiyeti yakalayıp, yarı final umudunu sürdürmek istiyor.

Ege temsilcisinin sportif genel menajeri Fatihan Erdoğan AA muhabirine yaptığı açıklamada, sahalarında oynayacakları maçı kazanarak durumu eşitlemek istediklerini söyledi.

Erdoğan, "Yarın oynayacağımız maçta, seyircimizin desteği ile ilk maçta yapılan hataları azaltarak, daha iyi basketbol sergilemek istiyoruz." dedi.

Muratbey Uşak Sportif, sahasındaki maçı kazanması halinde seride durumu 1-1'e getirecek ve yarı finale yükselecek takım İstanbul'da yapılacak son maçta belirlenecek.

Yazarlar