VoleybolVakıfBank'ta Guidetti'den şampiyonluk açıklaması! 'Sadece ilk kupa'

VakıfBank'ta Guidetti'den şampiyonluk açıklaması! 'Sadece ilk kupa'

26.03.2026 - 00:05 | Son Güncellenme:

Voleybol AXA Sigorta Kadınlar Kupa Voley finalinde Eczacıbaşı Dynavit'i 3-1 yenerek şampiyon olan VakıfBank'ın başantrenörü Giovanni Guidetti, oyuncularının finalde en iyi performanslarını gösterdiğini söyledi.

VakıfBankta Guidettiden şampiyonluk açıklaması Sadece ilk kupa

Ankara Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmanın ardından AA muhabirine açıklamalarda bulunan Guidetti, rakiplerini tebrik ederek şunları kaydetti:

Haberin Devamı
Haberin Devamı

'SADECE İLK KUPA'

"Onuncu şampiyonluk önemli değil. Bu sadece sezonun ilk kupası. Bugün kızların harika bir maç çıkardığını düşünüyorum. Kızlar sahaya çok fazla çaba, disiplin ve cesaret koydu. Oyuncularımdan bazılarının bu gece en iyi performanslarını sergilediklerini gördüm. Bir final maçında en iyi performansını sergileyen bir takımınız olduğunda, siz şanslı bir antrenörsünüz demektir."

'EMEKLERİMİZİN KARŞILIĞINI ALDIK'

Sarı-siyahlı ekibin genel menajeri Banu Can Schürmann ise Ankara seyircisine çok güzel bir kupa finali izlettirdiklerini belirterek, "Eczacıbaşı, çok kuvvetli bir takım. Biz de bugün elimizden gelenin en iyisini yaptık. Bu sezon çok güzel maçlar kazandık ama hiç kupa kazanmamıştık. Bu ilk kupamız, önümüzde iki tane daha var. Bence emeklerimizin karşılığını bugün için aldık. Bundan sonra çalışmaya devam. Ümit ediyoruz ki diğerlerinde de aynı performansı göstereceğiz." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

Maçı izlemeye gelen voleybolseverlerin kendileri için çok değerli olduğunu dile getiren Schürmann, "Harika bir seyirci vardı gerçekten. Baktığımızda boş koltuk yoktu. Bu salonda, bu seyircinin önünde çok güzel bir voleybol performansı sergilediğimize inanıyorum." diyerek sözlerini tamamladı.

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler