Voleybol Vakıf’ın 12. harikası

Vakıf’ın 12. harikası

17.04.2021 - 07:01 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe’nin final serisi 3. maçına çıkmamasının ardından Misli.com Sultanlar Ligi’nde mutlu sona ulaşan sarı-siyahlılar kupasını kaldırdı. Üst üste 3., toplamda 12. kez zirveye çıkan Vakıfbank, son iki yılda 56 maçın 54’ünden galip ayrıldı.

Vakıf’ın 12. harikası

Misli.com Sultanlar Ligi final serisinde Fenerbahçe Opet’in üçüncü maça çıkmamasının ardından mutlu sona ulaşan Vakıfbank dün kupasını kaldırdı. Üst üste 3., toplamda ise 12. şampiyonluğunu elde eden sarı-siyahlılar, son iki sezonda ligde oynadığı 56 maçın 54’ünden galibiyetle ayrıldı.

Haberin Devamı

VakıfBank Genel Müdürü ve Kulüp Başkanı Abdi Serdar Üstünsalih törende şu ifadeleri kullandı: “Kızlarımız şampiyonluğu sonuna kadar hak etti. Bize bu gururu yaşatan oyuncularımıza, antrenörlerimize ve idari çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Bizi destekleyen, kalbi bizimle atan taraftarımıza, sponsorlarımıza ve elbette VakıfBank camiasına da ayrıca teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz yıl pandemi nedeniyle yarım kalan hikayelerimizden birini tamamlamış olduk.”
Başantrenör Giovanni Guidetti ise “Herkesi iki yılda ortaya koydukları mükemmel performans nedeniyle tebrik ediyorum. Ligde, iki yılda sadece birer maç kaybettik. Böylesine zorlu bir ligde gösterdiğimiz bu performans gurur verici. 2018’den bu yana şampiyonluğu kimseye bırakmadık. Bunu yaparken de birçok oyuncu değiştirdik. Başarının sürdürülebilirliğini sağlamak da bizim için ayrıca mutluluk verici” dedi.

Haberin Devamı

Guidetti konuşmasını şöyle noktaladı: “Güçlü bir rakibe karşı finali 2-0 kazanmak kolay bir iş değildi. Sadece play-off serisi için değil geride kalan iki zorlu yıl için takımımla gurur duyuyorum. Bu şampiyonluğu bir takım halinde kazandık ve hak ettiğimizi almış olduk.”