İngiltere Premier Lig Van Gaal'den Van Persie savunması

Van Gaal'den Van Persie savunması

08.12.2015 - 11:42 | Son Güncellenme:

Manchester United'daki görev süresinde yedi forveti gönderen Louis Van Gaal, bu konuda kendisine yöneltilen eleştirileri yanıtladı.

Van Gaalden Van Persie savunması

Onur Dinçer/Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

Premier Lig'in dev ekibi Manchester United sezona istediği gibi başlayamadı. Şu an ligde dördüncü sırada bulunan Kırmızı Şeytanlar özellikle gol yollarındaki kısırlığıyla büyük eleştiri topluyor.

Son olarak Slaven Bilic'in ekibi West Ham ile Old Trafford'da karşılaşan ManU, bu maçı da 0-0 tamamladı. Hollandalı teknik adam Louis Van Gaal'e takımdaki gol sıkıntısı hatırlatıldı ve neden tüm forvetlerin takımdan ayrılmasına izin verdiği soruldu.

İçlerinde Danny Welbeck, Robin van Persie, Radamel Falcao ve Javier Hernandez'in de bulunduğu yedi ismin, kendisinin döneminde ayrılmasını savunan Van Gaal şunları söyledi:

"Ben gollerin geleceğini bilecek kadar tecrübeli bir teknik adamım. Fırsatlar bulduğunuzda bu fırsatları değerlendirebilirsiniz. Bu bir zaman meselesi. Bunu Avrupa maçında yapacağımızı düşünüyorum".

Haberin Devamı

Taraftar takıma inanmıyor

Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda bu gece Wolfsburg ile karşılaşacak olan Manchester United'ın, deplasmandaki maçta mutlaka gol bulması gerekiyor. İkinci sırada bulunan ve üçüncü basamakta, bir puan gerisindeki PSV tarafından takip edilen İngiliz ekibinde taraftarlar ise takımlarına güvenmiyor. Daily Mirror'da yapılan ankete katılanların yüzde 52'si Manchester United'ın bu gece eleneceğini belirtti.