Fenerbahçe Van Persie ayrılıyor!

Van Persie ayrılıyor!

04.01.2018 - 02:30 | Son Güncellenme:

Tecrübeli futbolcunun menajeri Kees Vos, Hollanda basınına yıldız oyuncunun sözleşmesinin sona erdirilmesi ile ilgili açıklamalar yaptı, “Fenerbahçe yönetimi ile biraraya geleceğiz ve iki tarafın da kabul edeceği bir çözüm arayacağız” ifadesini kullandı.

Van Persie ayrılıyor

Süper Lig’in ikinci yarısında sarı-lacivertli kadroda düşünülmeyen Fenerbahçe’nin Hollandalı oyuncusu Robin van Persie’nin menajeri Kees Vos, yıldız futbolcunun sözleşmesinin sona erdirilmesi ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Uzun bir süredir sarı-lacivertli kadroda yer almayan Robin van Persie’nin menajeri Kees Vos, Hollanda basınına açıklamalar yaptı. Vos, yıldız oyuncunun durumuyla ilgili olarak Fenerbahçe yönetimiyle biraraya geleceklerini ve iki tarafın da kabul edeceği bir çözüm için görüşeceklerini ifade etti.

‘Çalışmaktan uzak’

Kees Vos, Van Persie’nin sarı-lacivertli takımda oynayıp oynamayacağının sorulması üzerine “Teorik olarak mümkün ancak durumu henüz belli değil. Bir süredir çalışmaktan uzak olduğu da bir gerçek” yorumunu yaptı. Robin van Persie’nin Fenerbahçe’den sezon sonuna kadar 2 milyon 750 bin euro alacağı bulunuyor.

Nereden nereye?

Fenerbahçe’nin iki forvet oyuncusu Fernandao ve Van Persie için geçen sezon için gelen cazip öneriler, bu sezon ortada yok.

Haberin Devamı

Brezilyalı futbolcu için önceki sezon Çin’den 15 milyon euroluk teklif alan sarı-lacivertliler bunu geri çevirmişti. Futbolcuya bu sezon içinse sadece Cruzeiro ve Bursaspor’dan kiralık önerisi geldi. Bunlar da sarı-lacivertliler için cazip olmadığı için kabul edilmedi.

Van Persie’yi ise geçen sezon başında Premier Lig ekiplerinden Stoke City istemiş, gelen iyi teklife rağmen bu kabul görmemişti. Büyük ümitlerle takımda tutulan ancak bekleneni veremeyen futbolcuyla şu an ilgilenen tek ekip LA Galaxy... Ancak olası bir transferden sarı-lacivertli takımın para kazanması zor gözüküyor.