Galatasaray Var mısın, yok musun?

Var mısın, yok musun?

06.11.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın her maçta izin verdiği Kevin Grosskreutz, hayatını adeta Almanya'da geçiriyor.

Var mısın, yok musun

NEVZAT DİNDAR

Haberin Devamı

UEFA’ya gönderilen eksik belge nedeniyle lisansı çıkmayan Alman futbolcu, takımın her maç yaptığı dönemde izinli olarak ülkesine gidiyor. Avrupa ve ligler nedeniyle maçların arka arkaya olmasından dolayı Kevin Grosskreutz adeta Almanya’da yaşıyor.

Galatasaray’da transferin flaş(!) ismi Kevin Grosskreutz, şimdi de yaşadığı olay nedeniyle gündeme geldi, Alman futbolcuyla ilgili ilginç bir detay ortaya çıktı.

UEFA’ya giden belgelerdeki imza eksikliği nedeniyle lisans alamayan ve ilk yarıyı kaçıran Grosskreutz’un haftada en az iki gün izin yaptığı belirlendi. Genellikle takımın maçlarını oynadığı hafta sonları bu izni kullanan ve soluğu ülkesinde alan tecrübeli futbolcunun, Şampiyonlar Ligi maçlarının oynandığı hafta içi karşılaşmalarında da iznini birleştirdiği dile getirildi.

Haberin Devamı

Son olarak Benfica-Galatasaray maçı sırasında da ülkesinde bulunan Alman oyuncu, burada bir olaya karışarak karakolluk olunca, izin konusu yönetim tarafından masaya yatırıldı. Altyapısından yetiştiği Kemminghausen kulübünün tesislerinde koşarken, kendisini izleyen annesinin başka bir kadınla tartışması üzerine kavgaya karışan oyuncunun karakolluk olması rahatsızlık yarattı.

Rapor beklenecek

Yönetim, teknik kadronun vereceği rapora göre haftada en az iki gün izin kullanan Kevin Grosskreutz’un durumunu gözden geçirecek.

Kevin Grosskreutz, lisansı olmadığı için sadece idmanlara çıkıyor.

Yazarlar