Galatasaray Vergi ödendi lisans çıktı

Vergi ödendi lisans çıktı

18.01.2020 - 08:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray, vergi borcu nedeniyle kupa maçında oynatamadığı Saracchi, Onyekuru ve Sekidika’nın tescilini yaptı. Cim-Bom, yeni transferlerin oynayabilmesi için yaklaşık 11 milyon liralık ödeme gerçekleştirdi

Vergi ödendi lisans çıktı

Galatasaray, yeni transferler için vergi engelini ortadan kaldırdı, rahatladı. Ara transfer döneminde Saracchi, Onyekuru ve Sekidika ile anlaşma sağlayan sarı-kırmızılılar, Antalya’dan Rize’ye geçmiş, burada Ziraat Türkiye Kupası maçına çıkmıştı. Bu sırada vadesi geçmiş vergi borçları nedeniyle Saracchi ve Sekidika’ya lisans çıkaramayan Cim-Bom, sıtma geçiren Onyekuru için de bir girişimde bulunmamıştı.

60 milyon liraya yakın toplam borcu bulunan G.Saray, dün yaklaşık 11 milyon liralık bir ödeme gerçekleştirerek, gerekli evrakı aldı. Bunun sonrasında da Cim-Bom, oyuncularının lisansını çıkardı.

Terim rahatladı
Üç oyuncunun lisanslarının çıkmasıyla, teknik direktör Fatih Terim de rahatladı. Yabancı sayısında elinde çok fazla oyuncu bulunan Galatasaray’ın, transferin sona erdiği 31 Ocak’a kadar bir sıkıntısı bulunmuyor. Süper Lig statüsüne göre, her resmi karşılaşmadan 24 saat önce Futbol Federasyonu’na 28 kişilik liste değiştirilerek verilebiliyor.

Galatasaray, bugün listeye son şeklini vererek federasyona bildirebilecek. Yukatel Denizlispor karşılaşmasında 14 yabancının kimler olacağına da teknik direktör Fatih Terim karar verecek.

Haberin Devamı

Yazarlar