Fenerbahçe Webo derbide suskunluğunu bozacak

Webo derbide suskunluğunu bozacak

28.11.2013 - 12:33 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig kariyerinde Galatasaray, Trabzonspor ve şu anda formasını giydiği Fenerbahçe'ye karşı golleri bulunan Kamerunlu futbolcu, şimdiye kadar Beşiktaş filelerini havalandıramadı.

Webo derbide suskunluğunu bozacak

Fenerbahçe'nin Kamerunlu golcüsü Pierre Webo, Spor Toto Süper Lig'de 30 Kasım Cumartesi günü yapacakları derbide, Beşiktaş'a karşı suskunluğunu bozmak istiyor.

Haberin Devamı

Süper Lig kariyerinde Galatasaray, Trabzonspor ve şu anda formasını giydiği sarı-lacivertli takıma karşı golleri bulunan Webo, şimdiye kadar Beşiktaş filelerini havalandıramadı. İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a transfer olarak 2011-2012 sezonundan bu yana Süper Lig'de forma giymeye başlayan Webo, bugüne dek lacivert-turunculu formayla Fenerbahçe'ye 4, Trabzonspor'a 2 gol atarken, 1'i İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da, 2'si sarı-lacivertli takımda olmak üzere Galatasaray karşısında 3 kez fileleri havalandırdı.

Bu sezon Sow (6), Kuyt (5) ve Emenike (4) ile birlikte takımın gol yükünü sırtlayan Webo (5), Kadıköy'deki derbide forma giymesi durumunda siyah-beyazlı ekibe karşı şanssızlığını kırmaya çalışacak.

Yazarlar