Fenerbahçe "Yanlışı düzeltiriz"

"Yanlışı düzeltiriz"

15.11.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Aziz Yıldırım, iptal edilen kombine kartlarında yapılan yanlışlıkları düzelteceklerini belirtti.

Yanlışı düzeltiriz

Aziz Yıldırım, iptal edilen kombine kartlarında yapılan yanlışlıkları düzelteceklerini belirterek, “Gerçek Fenerbahçelilerin mağdur olması bizi üzer. Bizim derdimiz, davamız onlarla değildir. Orada bulunan ve görüntülerde anlattıklarımızdır.

Haberin Devamı

Türk Milli Takımı maçında da yanlışlıklar vardı. Burada taraftarlar bazı gruplar tarafından organize edilmişti. Mevcut federasyona karşı organize edilmişti. Siz de televizyon ve gazeteler olarak çanak tutuyorsunuz.
Çanak tutmayın, bırakın bir mücadeleleri varsa onu yapsınlar. Siz muhatap olmayın” dedi.

‘Kötü yola düşüyorlar’

Yıldırım, devletin statlardaki taraftar olaylarına sahip çıkması gerektiğini belirterek, “Aksi halde Türk sporunu çok kötü seyirci olayları bekliyor” dedi.

Fenerbahçe tribünlerindeki amigoların Galatasaray aleyhine küfürlü tezahüratta bulunduğunu anlatan başkan Yıldırım, şunları kaydetti: “Bir şey öğrenmişler, Galatasaray Kulübü’ne durmadan küfür ediyorlar, söz söylüyorlar. ‘İşte genç Fenerliler, UltrAslan, bilmem ne...’ Burada 16-17 yaşındaki çocuklar Galatasaray’a karşı duygularını ifade ettiklerini sanıyorlar.

Haberin Devamı

Yanlarında amigo diye geçinenler de mutlu oluyorlar, seviniyorlar. Öyle değil olay. O baştakiler, öbür tarafın başındaki amigolarla beraber umreye gidiyorlar, günahlarını affettiriyorlar, dua ediyorlar. Sonra geliyorlar, aynı günahlar devam ediyor. Birbirleriyle oturup rantları paylaşıyorlar. Yazık, o genç çocuklar birbirlerini bıçaklıyorlar veya başka hadiselere bulaşıyorlar, kötü yollara düşüyorlar.”

Yazarlar