Beşiktaş Yeni dönem yeni model

Yeni dönem yeni model

18.05.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi bugün Vodafone Park’ta geniş kapsamlı bir basın toplantısı düzenleyecek.

Yeni dönem yeni model

Gözler Başkan Çebi’de

Haberin Devamı

Çebi saat 13.00’te başlayacak toplantıda mali genel kurul ve seçimli olağan genel kurul öncesi değerlendirmelerde bulunacak. İlk olarak geride kalan 2.5 yılı anlatacak olan Ahmet Nur Çebi, şeffaf bir biçimde sportif ve idari anlamda kulübün tüm faaliyetleriyle ilgili bilgilendirme yapacak.

Planlarını paylaşacak

Başkanlığa yeniden aday olan Ahmet Nur Çebi daha sonra önümüzdeki 3 yılın planlarını camiayla paylaşacak. Siyah-beyazlı kulübün patronu, futbol başta olmak üzere sportif hedeflerin yanı sıra mali ve idari yapılanmayla ilgili sunum gerçekleştirecek. Yeni bir döneme geçiş yapacaklarını dile getirecek olan Başkan Çebi, camiadan sabır ve destek isteyecek. Çebi toplantıda soruları da yanıtlayacak.

Haberin Devamı

Başvuru yaptı listesini verdi

Başkan Ahmet Nur Çebi, olağan seçimli genel kurul toplantısı için resmi adaylık başvurusunda bulundu. Çebi hazırladığı dosyayı, Divan Kurulu Genel Sekreteri Turgay Pirinç ve Divan Kurulu İkinci Başkanı Fethi Hinginar’a teslim etti. Yeni yönetim kurulu listesini de takdim eden Başkan Çebi’nin seçimin siyah-beyazlı kulübe hayırlı olması dileğinde bulunduğu belirtildi.