1.Lig Yeni Malatya'da hedef iyi oyun ve 3 puan

Yeni Malatya'da hedef iyi oyun ve 3 puan

05.11.2015 - 15:47 | Son Güncellenme:

Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ravcı, "Şanlıurfaspor deplasmanından iyi bir oyun çıkararak puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz" dedi.

Yeni Malatyada hedef iyi oyun ve 3 puan

Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı, "Şanlıurfaspor deplasmanından, iyi bir oyun çıkararak puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz" dedi.

Haberin Devamı

Ravcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, PTT 1. Lig'de son haftalarda istemedikleri sonuçlar aldıklarını, bunun da teknik heyeti ve yönetimi üzdüğünü söyledi.

Şanlıurfaspor maçının önemli olduğunu dile getiren Ravcı, "Geçen hafta Balıkesir deplasmanında mağlubiyet aldık. Müsabakaya iyi başlamıştık ancak basit bir şekilde verdiğimiz bir penaltı sonucu maçı kaybettik. Cumartesi günü deplasmanda zor bir maça çıkacağız. Şanlıurfaspor deplasmanından iyi bir oyun çıkararak puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz" diye konuştu.

Rakiplerinin başarılı bir takım olduğunu ifade eden Ravcı, iki takımın da puan cetvelinde alt sıralardan kurtulma mücadelesi verdiğini vurgulayarak şunları söyledi: "Bu yüzden maçın önemi daha da artıyor. Biz de hem yönetim hem teknik heyet hem de futbolcular olarak maçın öneminin bilincindeyiz. İnşallah bu zor deplasmanda 3 puan alarak Malatya'ya döneceğiz. Takım olarak bunu başaracak güçteyiz. Takımımız son iki haftada iyi mücadele etmesine rağmen istediği sonuçları alamadı. Taraftarımız takımına destek olmaya devam etsin, inşallah el birliğiyle bu takımı hak ettiği noktalara taşıyacağız."