Basketbol Yeni moda Kartal

Yeni moda Kartal

29.10.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Beşiktaş Sompo Japan, yeni coachu Yağızer Uluğ yönetiminde çıktığı ilk maçta Yunanistan deplasmanında PAOK’u farklı yendi, Eurocup’taki 3. maçında 2. galibiyetini elde etti: 80-100

Yeni moda Kartal

Hafta başında Fin çalıştırıcı Dettmann ile yolları ayırarak, takımı Yağızer Uluğ’a emanet eden Beşiktaş Sompo Japan, yeni antrenörüyle çıktığı ilk maçta Yunan PAOK’u 100-80 yenmeyi başardı, E Grubu’ndaki 3. maçında 2. galibiyetini aldı.

Haberin Devamı

Maça çok hızlı başlayan ve Lampe ile rakip potayı bombardımana tutan Beşiktaş, ilk çeyreği 27-14 galip bitirdi.

Wolters ve Cenk’ten gelen arka arkaya üçlüklerle 52-22’de 30 farkı yakalayan temsilcimiz, 10 üçlük bulduğu devre sonunda soyunma odasına da 55-28 galip girdi.

İkinci yarıya, farkın verdiği rehavetle başlayan Beşiktaş, özellikle savunmada gevşeyince, rakibinin 29-11’ik seri ile farkı tek hanelere indirmesine engel olamadı ancak son çeyreğe de 72-61 galip girmeyi başardı.

4. periyotta yeniden kontrolü ele alan ve Wolters ile çok kolay sayı bulan, ribauntlarda da önemli bir üstünlük kurarak özellikle ikinci atış imkanları yakalayan temsilcimiz, arayı bir kez daha açtı, salondan 100-80 galip ayrıldı.

Haberin Devamı

Eurocup’ta kayıp yok

Galatasaray ve Beşiktaş ile birlikte ülkemizi Eurocup’ta temsil eden Banvit ve Trabzonspor’dan da mutlu haberler geldi. D Grubu’nda mücadele eden iki temsilcimizden Banvit, Romanya deplasmanında Steaua EximBasket’i 78-64 yenerek 3. haftada galibiyet ile tanıştı. Trabzonspor Medical Park ise, Karadağ ekibi Buducnost’u ağırladı ve rakibini 75-71 yenmeyi başardı, 3. maçında 2. galibiyetine ulaştı.

Yeni moda Kartal