Galatasaray Yerli dursun yabancı gelsin!

Yerli dursun yabancı gelsin!

21.12.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek bir yandan seçim çalışmasına başlarken, diğer yandan teknik direktör konusunda yoğun bir mesai içerisine girdi.

Yerli dursun yabancı gelsin

NEVZAT DİNDAR

Haberin Devamı

1- Yerli teknik adam düşünmeyen Dursun Özbek, yabancı çalıştırıcıyı 7 Ocak’ta başlayacak hazırlık kampına yetiştirecek.
2- Yönetimi oluşturma konusunda kurmaylarıyla çalışma içinde olan başkan Özbek, daha güçlü bir yönetimle yola koyulacak.
3- Seçim kararı alındı, kulübün yükü iyice başkan Özbek’e kaldı. Etrafındaki yöneticiler bile kendi durumlarını merak ediyor.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in mesaisi daha da arttı. Her konuya yetişmek için çabalayan Özbek’e artık 24 saat bile yetmiyor!

Başkan Özbek, futbolda takımın başına bir an önce teknik direktör getirmek için yoğun çaba harcıyor. Özbek ve kurmaylarının, teknik direktör işini seçim sonrasına bırakmadığı belirtildi. Sarı-kırmızılılar yeni hocayı kısa süre içerisinde göreve getirecek.

Haberin Devamı

Özbek de, Giresun Üniversitesi’nin düzenlediği 1. Onur Ödülleri organizasyonundan çıkışta, “Taraftarımız merak etmesin. Camiamıza layık bir teknik direktör getirmek için çabalıyoruz. Devre arasına varmadan inşallah kendisini Galatasaray Kulübü’ne getireceğiz” diye konuştu.

7 Ocak’taki ikinci yarı hazırlıklarına yeni hocayla başlayacak olan Galatasaray’da yerli teknik direktör rafa kaldırılırken, Ronald Koeman ve Tuchel ismi ağırlık kazanmıştı. Cim-Bom’un listesindeki diğer hocalar ise Blanc ve Bielsa... Bu 4 isimle temaslarını sürdüren sarı-kırmızılı yetkililerin birkaç gün içinde mutlu sona ulaşması bekleniyor.

Seçim çağrısı

Dursun Özbek’in yoğunlaştığı diğer bir konu da seçimler... Genel kurul kararı alınmasının ardından bir yandan kulüp işleyişinin aksamaması diğer yandan seçim çalışmaları, Özbek’i daha da yoğun hale getirecek. Başkan, iyi bir yönetimle genel kurul üyelerinin karşısına çıkmak istiyor.

Özbek, “Galatasaray için iyi olacak bir seçim sürecine girdik. Dolayısıyla bütün Galatasaray genel kurul üyelerinin seçime ilgi göstermelerini, seçime katılmalarını, oy kullanmalarını istiyorum” diye konuştu.