Galatasaray Yerli yerinde!

Yerli yerinde!

12.06.2019 - 02:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray, altyapı ve yerli futbolcu kontenjanı nedeniyle Semih Kaya’yı gelecek sezon da kadroda düşünüyor. Sparta Prag ile görüşecek olan Cim-Bom, “Ücretini biz ödeyelim ama bonservis bedeli vermeyiz” diyecek

Yerli yerinde

NEVZAT DİNDAR

Haberin Devamı

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, kadro mühendisliği açısından takım içi transferlerde de yol almayı amaçlıyor.

Sarı-kırmızılılar, yerli ve altyapı kontenjanı nedeniyle ince hesaplar yaparken, bu konuda Semih Kaya’nın kalması konusunda çalışmalara başladı.

Teknik direktör Fatih Terim, hem altyapıdan yetişen hem de Türk Milli Takımı’nda oynama uygunluğu bulunan Semih’in bu sezon da takımda kalmasını istedi. Sparta Prag ile bir yıl daha sözleşmesi bulunan futbolcu için masaya oturmaya hazırlanan sarı-kırmızılılar, bu konuda Çek ekibine şartları olacak.

Semih de istiyor

Gelecek sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Semih’i bonservisiyle birlikte takıma kazandırmak isteyen Cim-Bom, bunun için bir bedel ödemek istemiyor.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılılar bu nedenle Sparta Prag’a, “Yıllık ücretini biz ödeyelim ama bonservis bedeli vermeyiz” diyecek. Yeni sezonda Semih’i kadrosunda düşünmeyen Sparta’nın da bu teklife olumlu bakabileceği ifade edildi. Semih Kaya’nın da Galatasaray’a dönmek istediği belirtildi.