Fenerbahçe Yıldız transferi zora girdi

Yıldız transferi zora girdi

29.12.2018 - 02:30 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe birçok bölge için transfer çalışması yapıyor ancak yönetim, şimdilik istediği neticeyi alamadı.

Yıldız transferi zora girdi

SENAD OK

Haberin Devamı

Sarı-lacivetliler birçok bölge için transfer çalışması yapıyor. Kariyerli, kendini ispat etmiş ve hazır durumda oyuncu arayışında olan yönetim, şimdilik istediği neticeyi alamadı. Takımın bulunduğu durum, Avrupa’ya gitmeme ihtimali gibi konular üst düzey oyuncuların transferini engelliyor.

Öte yandan takımdaki bir başka sıkıntı ise birçok oyuncunun ayrılık planı yapması. Kadro dışı kalan Nabil Dirar ve Aatif affedilseler bile geri dönmek istemiyorlar. Benzer şekilde Skrtel, Slimani, Benzia, Reyes, Neustadter gibi isimler de ayrılık seçeneğini düşünüyor.

Yanal özel görüşecek

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, devre arası kampında oyuncularla tek tek görüşecek, kötü performansın nedenlerini bir de onlardan dinleyecek. Tecrübeli çalıştırıcının, hem futbolcuların isteklerini, taleplerini soracağı toplantıda takımın son durumu masaya yatırılacak.

Haberin Devamı

İlk hedef 65 dakika

Oyunculara devra arası kampında yoğun bir kondisyon yükselemesi yapması beklenen teknik direktör Ersun Yanal’ın ilk hedefi ortaya çıktı. Tecrübeli çalıştırıcının Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçında ortaya konan ilk 45 dakikalık tempoyu beğendiği ve bunu öncelikle 65 dakikaya çıkarmak istediği öğrenildi.