Skorer Yılmaz'dan yalanlama

Yılmaz'dan yalanlama

30.12.1996 - 00:00 | Son Güncellenme:

Trabzonspor Başkanı, bazı çevrelerin kendisini Ali Şen ile kavga ettirmeye çalıştıklarını söyledi. M.Ali Yılmaz, Şen ile birbirlerini iyi tanıdıklarını da ekledi, "Ben durup dururken, Ali Şen hakkında niye demeç vereyim ? Bizi birbirimize düşürmeye çalışıyorlar. Milliyet'in Temiz Toplum, Temiz Spor kampanyasını destekleyen ve alkış alan ben, neden böyle bir kavga başlatayım" diye konuştu

Yılmazdan yalanlama

TRABZONSPOR Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Ali Şen ile kendisini kasıtlı olarak karşı karşıya getirmek ve bundan menfaat sağlamak isteyen çevrelerin olduğunu söyledi.
Türkiye' de iki yıldır bazı kulüplerde ve gazetecilerde "Ali Şen Sendromu" oluştuğunu iddia eden Yılmaz, "Bu insanlar kendi acizliklerini ortadan kaldırmak için beni, Ali Şen ile kavga ettirmeye çalışıyorlar" dedi.
Ali Şen' ile birbirlerini iyi tanıdıklarını da vurgulayan Yılmaz, şunları söyledi: "Ali Şen bana sormadan bu yazılanlara cevap vermekle hata yaptı, çizgiyi aşan laflar etti. Ben durup dururken Ali Şen ile ilgili neden beyanat vereyim. Ali Şen' i susturma görevi benim değil. Eğer Ali Şen, bize ve camiamıza zarar verirse, ya da sportmenlik çizgisi dışına çıkarsa devreye girerim. İkimizi birbirimize düşürmek istiyorlar. Bazı kulüpler ve gazeteciler bizim kapışmamızdan faydalanacaklarını umuyorlar."
Bugüne kadar Ali Şen ile ilgili olarak sadece bir kez MİLLİYET gazetesi aracılığıyla çıkış yaptığını vurgulayan Yılmaz, "Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel' e Futbol Federasyonu'nu şikayet etmesini eleştirdim. Burada yasayı hazırlayan bakan olarak sorumluluk hissetim. Dediğim gibi ben Ali Şen' in bize ve sportmenliğe karşı davrandığını hissettiğim an devreye girerim. Şu anda ülke sporunda sportmenliğin gelişmesi ve devam etmesi konusunda öncü olmaya çalışan, bu konuda MİLLİYET'in "Temiz Toplum - Temiz Spor" kampanyasını destekleyen ve alkış alan ben, neden böyle bir kavga başlatayım? Ali Şen' in tarzı başka, benim tarzım başka. Herkes kendi işini yapar. O beni, ben de O'nu överim. Birlikte televizyon programına çıktık bunun aksi davranmadık. Benim bunun dışında bir tavrım olmaz. Ben çift karakterli davranıyormuş gibi gösterilemem" diye konuştu.