Galatasaray Yönetim alacak, hoca oynatacak!

Yönetim alacak, hoca oynatacak!

25.03.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray Yönetimi önümüzdeki sezonun transferlerini yeni teknik adama bırakmayacak. Başkan Dursun Özbek’in talimat verdiği sarı-kırmızılılar iki forvet, Telles’in durumuna göre sol bek, sol kanat, stoper ve ön libero arayışına başladı.

Yönetim alacak, hoca oynatacak

NEVZAT DİNDAR

Haberin Devamı

Galatasaray’da, “Transfer sadece teknik adamlara bırakılmayacak kadar ciddi bir iştir” tezi hayata geçiyor. Cim-Bom’da gelecek sezon hangi teknik direktörün takımın başında olacağı belli değil ama transfer çalışmaları başladı. Başkan Dursun Özbek’in, UEFA’nın verdiği men cezası yüzünden Avrupa kupalarına katılamayacak olmalarına rağmen güçlü ve iddialı bir kadro kurulması için çalışmalara şimdiden başlanması talimatı verdiği belirlendi.

Bu talimat doğrultusunda profesyonellerin ve izleme komitesinin transfer çalışmalarına başladığı öğrenildi. Böylece Galatasaray’da yeni gelecek hocaya transferde fazla taviz verilmeyeceği kaydedildi. Buna göre yeni teknik patron eldeki kadroyu kullanacak.

Bu kararın alınmasında özellikle Hamza Hamzaoğlu döneminde yapılan ve kısmen Mustafa Denizli döneminde de devam eden politikanın etkili olduğu savunuluyor. Çünkü yönetime göre bu transfer dönemlerinde hocalar yanlış yaptı.

Haberin Devamı

Gelecek sezon takımı emanet edecekleri teknik adam konusunda henüz sonuca ulaşamayan sarı-kırmızılılarda buna karşın kadronun eksik ve sıkıntılı bölgelerine düşünülen isimler için temaslar başladı. Yönetimin 2 forvet, Alex Telles’in durumuna göre bir sol bek, sol kanat, ön libero ve stoper transferi düşündüğü ve arayışların şimdiden başladığı aktarıldı.